Den bedste boligejerforsikring for at beskytte dit hjem

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Indkøb efter den bedste boligforsikring på egen hånd er ikke en simpel eller sjov proces. Det er imidlertid noget, som alle har brug for for at beskytte deres hjem. Derfor ønskede vi at vise dig, hvordan du vælger den bedste boligforsikring og de vigtigste ting at overveje, når du søger efter en udbyder og politik.

Efter at have lavet undersøgelser fra snesevis af anmeldelser og uafhængige kreditvurderingsbureauer samt interviewet en agent med mere end 15 års erfaring, fandt vi, at der ikke er nogen størrelse, der passer til alle. Den ene nationale virksomhed, der adskiller sig fra de andre store hunde i pakken, er State Farm, som har veluddannede agenter, en fremragende finansiel stilling og en top-tier kundeoplevelse. Men selv med et firma, der var stærkt som State Farm, følte mange mennesker, at den personlige forbindelse var mangeløs sammenlignet med flere regionale outfits.

Med noget som individualiseret og geografisk som hjemmeforsikring syntes valg af en eneste vinder upraktisk, så vi besluttede at nævne nogle af vores yndlingsregioner. Vi fandt ud af, at Amica Mutual, Erie Insurance og individuelle Farm Bureaus ofte var at foretrække for et stort firma som State Farm på grund af deres regionspecifikke viden.

Find de bedste boligforsikringspriser

Hjem forsikringssatser kan variere meget afhængigt af hvor du bor, så det er vigtigt at sammenligne alle dine muligheder. For hurtigt at finde de bedste priser i dit område, skal du blot indtaste din postnummer nedenfor. Sørg for at sammenligne priser fra mindst to eller tre virksomheder for at finde den allerbedste sats for dig.

Indtast dit postnummer:

Vigtige Home Insurance Facts

Før vi kommer ind i vores bedste valg for de bedste boligejere forsikringsselskaber, troede vi, at vi lagde et fundament om funktionen og betydningen af ​​at forsikre dit hus, lejligheds eller lejlighed mod udefrakommende risici, såsom brande eller naturkatastrofer.

Hvad er boligforsikring?

Boligejerforsikring er en form for ejendomsforsikring, der finansielt beskytter ejere af private hjem, bygninger og indhold mod skader fra uforudsete omstændigheder.

Ejendomsforsikring kan beskytte ejere fra to klassificeringer af risici: åbne farer og navngivne farer. Åben farer beskytter ejere mod enhver skade, der ikke specifikt nævnes som en udelukkelse i ejendomsforsikringen. Fælles udelukkelser omfatter oversvømmelser, jordskælv eller krigshandlinger. På den anden side nævner navngivne farer specifikt årsagen til tab, de beskytter mod i politikken. Brandforsikring eller oversvømmelsesforsikring er begge eksempler på ejendomsforsikring med navngivne farer.

Er hjemmeforsikring påkrævet?

Lovmæssigt behøver hjemmeejere ikke at få en boligforsikring for deres ejendom eller bygning. Med det sagt, långivere tendens til at kræve låntagere at få en hjemme forsikring politik i hele deres pant. Hvis hjemmet er beliggende i et område, der er udsat for oversvømmelser eller jordskælv, kan långivere også kræve, at låntagere køber yderligere forsikringer.

Hvordan vi vælger de bedste boligejerforsikring

Vi tyggede på snesevis af hjemmeforsikring anmeldelser og vurderinger fra hele internettet i mere end 45 timer for at afgøre, hvor kunderne var konsekvent tilfredse. Vi sammenlignede citater og anmeldelser fra 10 af de bedste rangerede nationale virksomheder, samt 15 af de højest rangerede regionale virksomheder og henviste til J.D. Power for at udpege de, der er de bedste at håndtere. Vi chattede også med en forsikringsagent på over 15 år for at få et førstehånds kig på forbrugernes forventninger.

Det er ikke en lille opgave at afgøre hvem der skal betale regningerne i tilfælde af en katastrofe. Alle vil arbejde sammen med et firma, som de kan stole på, når de ringer tilbage. Vi besluttede at lægge størstedelen af ​​vægten på kunde-service vurderinger. Ethvert selskab kan trompet billige priser og rabatter, men hvorvidt de vil være villige til at opretholde deres ende af aftalen, når push kommer til at skubbe er, hvad der virkelig tæller.

Andre hjem forsikringsselskaber at overveje

Mens vi følte, at det var uretfærdigt at kalde et større firma den bedste overordnede på dette område, fandt vi ud af, at visse stod i en række underkategorier. Her er nogle af vores forslag.

Bedste Billig Boligforsikring

Rejsende

Der er ikke noget som billig boligforsikring, men alle elsker rabat, og endda en ballonpræmie kan kompenseres med smart discount shopping. Rejsende husejere forsikring er en stor hub for varierede rabat muligheder, herunder multipolicy, nye homebuyer og LEED (ledelse i energi og miljømæssige design) rabatter. Med en vis uddannelse på ledige rabatter kan rejsende være en god mulighed for at spare nogle store penge.

Bedste Lejere Forsikring

Allstate

Mens beskyttelsen af ​​din bolig vil falde på din udlejer, vil lejere forsikring beskytte din personlige ejendom inden for det hus, du lejer. Ellers kendt som en HO-4 lejers forsikringspolitik, kan Allstate's lejereforsikring dækning af refunderede leveomkostninger, ansvarsbeskyttelse og gæstesikring. Du kan også være berettiget til en rabat, hvis du pakker din bilforsikring med Allstate.

Bedste Militærhjem Forsikring

USAA

Den ubestridte mester for kundeservice, dette kraftværk har været i militærmedlemmer i mere end 90 år.Selvom USAA kun er tilgængelig for tidligere og nuværende servicemedlemmer, anses det ofte for at være det største forsikringsselskab for både hjemme og auto. USAA er et klart valg for alle, der er berettigede, og tilbyder et hidtil uset niveau af personlig ejendom dækning parret med uovertruffen kundeloyalitet.

Bedste oversvømmelsesforsikring

State Farm

Oversvømmelsesforsikring sælges næsten altid separat fra hovedpolitikken. Hvis du bor i et højrisikoområde, er dette en af ​​de vigtigste køb, du kan lave. State Farm skriver ligesom de fleste forsikringsselskaber sin oversvømmelsesforsikring gennem National Flood Insurance Program (NFIP). Virksomheden hæder for sin kundeservice, hurtige udbetalinger og top-rated agenter. Det er smart at konsultere en lokal, helst uafhængig agent, som kan hjælpe med at bestemme niveauet for oversvømmelsesbeskyttelse, du har brug for, hvor du bor.

Bedste Old Home Insurance

State Farm

Forsikring af et gammelt hjem er vanskeligere end noget andet hjem. Mange virksomheder vil ikke engang tage dem på grund af det potentielle ansvar. State Farm, skinner imidlertid med overkommelige priser, tusindvis af hjælpsomme agenter og en stor HO-8-politik, der er designet til situationer, hvor boligombytningsomkostningerne kan være væsentligt højere end den nuværende markedsværdi. Der er ikke noget bedre sted at forsikre din rustikke bolig end State Farm.

En fuld gennemgang af de bedste nationale hjem forsikringsselskab: State Farm

Alle har brug for sin egen "fæstning af ensomhed" efter en stressende dag, og dit hjemsted er virkelig den sidste store tilflugt. Et godt hjem forsikringsselskab bør give den samme sikkerhed, sikkerhed, husly og ro i sindet, at dit hjem gør.

Selv om ingen nationale hjem forsikringsselskab havde et klart ben op for regional konkurrence, State Farm er uovertruffen, når det kommer til agent tilgængelighed og kundetilfredshed. Den har den største markedsandel og en af ​​de stærkeste finansielle placeringer i nationen, så enhver frygt for, at det ikke vil få kontanter til at bakke dig op, er uberettiget. En stor økonomisk fordel, den har, er at være et gensidigt selskab, hvilket betyder, at dets forsikringstagere ejer det direkte. Ved ikke at handle offentligt på et aktiemarked, er presset til at tilpasse priserne ifølge Wall Street's luner ikke noget problem.

En afgørende faktor, der gør State Farm til den mest attraktive storstilet forsikringsselskab, er den store bredde af personlige agenter, den har klar til. Når du handler for din politik, kan en åben dialog med et ægte menneske i din region spare dig for uanvendelige penge-dræn og påpege nogle kritiske politiske add-ons, som du måske overser for at spare en hurtig penge. State Farm har agenter i næsten alle regioner i USA, hvilket gør det meget nemmere at forbinde og mødes med den ene til dig.

State Farm tilbyder også oversvømmelsesforsikring gennem National Flood Insurance Program (NFIP). At få dit hjem og oversvømmelsesforsikring fra samme firma kan medføre meningsfulde besparelser. For det første er det smart at vurdere, om du endda skal købe flodforsikring. Afhængigt af din oversvømmelseszone kan du blive påkrævet at få fuld oversvømmelsesdækning på et pantsat bolig.

Selskabet hæver også linjen med sine online-funktioner, herunder et fremragende tilbudsværktøj, uovertruffen informationsressourcer og Pocket Agent mobile app. Dens onlinefunktioner parret med sine legioner af dedikerede agenter gør State Farm til en fremragende mulighed for dem i virksomhedens dækningsområder.

Hvem er det bedst for, og hvem skal springe over det

I betragtning af at så mange faktorer - som geografi, er dit huss alder, uanset om du er i en oversvømmelseszone - en rolle i beslutningen af ​​din politik, er det bedst at se lokalt for råd. Selv om ingen virksomhed kan appellere til befolkningen i hver region, er State Farm så stærk som enhver større hjem forsikringsselskab kan være. Frem for alt opfordrer vi dig til at finde en lokal agent, der hjælper dig med at finde den rigtige dækning for dit hjem.

Du kan spørge: "Hvorfor ikke bare Crown State Farm?" For at sige det, faldt State Farm kort i nogle af de områder, hvor kun små virksomheder kunne udmærke sig. For eksempel har et sådant stort område af dækning det forhindrende i at levere nogle geospecifikke rabatter og dækning, som kunderne kan forvente. Især tilbyder den ikke jordskredsforsikring, der dækker skader forårsaget af jordskred og jordbevægelser forårsaget af oversvømmelser, snesmeltning eller tektoniske aktiviteter. Dette er ikke noget problem for dem, der bor i et fladt område, men dem, der bor i kuperede eller bjergrige områder, bør overveje at finde et lokalt firma for at afhente denne dækning.

En fuld gennemgang af de bedste regionale hjem forsikringsselskaber

Hvad hvis du bor i et område, hvor State Farms dækning er utilstrækkelig eller simpelthen ikke tilbyder de præcise coverages du har brug for? Hvis du ejer oceanfront ejendom, bor i Tornado Alley eller har et hjem, der er på en kendt fejllinie, er det muligt, at State Farm ikke vil tilbyde det dækningsniveau, du har brug for for at beskytte dit hjem. I sådanne tilfælde kan regionale forsikringsselskaber tilbyde en mere komplet portefølje af tilføjelsesprogrammer til løsning af regionspecifikke bekymringer. Vores topvalg er beskrevet nedenfor, men vi opfordrer dig til at gøre lidt forskning på dit lokale marked med en agent for at bestemme hvilket firma der passer bedst til dig.

Amica Mutual

Amica Mutual anses for at være en af ​​de førende forsikringsselskaber i USA. Amica er en af ​​de fineste forsikringsselskaber i landet og har en imponerende høj kundeservice og økonomisk rating samt J.D. Powers overordnede toppunkt for 2014.

Med en skadeservice, der udbetaler inden for 24 timer efter en ulykke og et hjemmeprogram til reparation, der forbinder dig med mere end 2.000 entreprenører for at sikre hurtig oprydning, er Amica veludstyret til at komme til din hjælp. Den eneste reservation vi havde om at sætte den i vinderens cirkel er, at den tjener mindre end 1 procent af markedet og ikke er tilgængelig i alle lande.

Amica mangler i nogle få nøgleområder, der vil begrænse den samlede rækkevidde. Du vil ikke finde mobile hjem, gård eller ranch dækning hos Amica, og dem, der bor i ældre hjem, er sikker på at gå væk også tomhænder. Der er også en mangel på betalingsplan fleksibilitet, da du skal foretage enten en fuld betaling eller 10 månedlige betalinger.

På trods af et par ulemper anses Amica for at være en af ​​de mest kendte regionale boligforsikringer. Hvis Amica er tilgængelig i dit område, og du passer ind i dækningsmulighederne, er det absolut værd at nå ud og få et tilbud.

Erie Forsikring

Erie Insurance er skåret af samme klud som Amica Mutual. Dette firma holdes i høj grad og stoler på at bringe mere personlige politikker til sine kunder ved at holde fokus på de 12 stater, der tjener fra Midtvesten til Atlanterhavet (herunder District of Columbia). Med en firestjernet J.D. Power-rangering og konsekvent imponerende kundeoplevelsesgrader giver Erie nogle af de mest omfattende dækninger på marken til den største værdi.

Omfattende rabatter er, hvad der giver Erie den økonomiske fordel over større virksomheder. Det tilbyder en bred vifte af rabatter fra nye hjem og flere politikker til et prisspring for forsikringstagere 45 år eller derover. Gennem rabatter kan Erie spare dig for så mange penge som nogen.

Selvom Erie kun er tilgængelig for en lille del af amerikanerne og ikke tilbyder meget i vejen for at lære materiale eller mobil tilgængelighed, er det en glimrende mulighed for at tjekke ind, hvis du bor i deres dækningsområde.

Farm Bureau

En anden stor mulighed er din stats Farm Bureau forsikring. Nogle stater tilbyder dette uafhængigt, og nogle tilbyder det gennem et eksisterende agentur. Vi fandt sin service og loyalitet over for kunderne at være eksemplariske. Ikke alene er statsbureauerne mere fokuserede på deres kunder, men også de har uovertruffen viden om områdespecifikke faldgruber og rådgivning. Vi anbefaler stærkt at tjekke med din stats Farm Bureau for at se, om du er berettiget til forsikring.

For at opsummere det er der ingen måde at definere en enkelt "bedste" hjemmeforsikringsudbyder. Skønheden ved at eje dit hjem er, at det er en forlængelse af dig selv, hvilket gør det lige så individuelt som du er. Et firma, der fungerer perfekt til et hus, kan ikke være en god form for din. Det er derfor, at finde en betroet lokal agent er mere værd end nogen forskning, du selv kan gøre.

At vælge den rigtige type boligforsikring for dig

For det meste fandt vi, at lokale og regionale agenturer er den bedste mulighed for de fleste boligejere. Vi anbefaler at finde en lokal agent og lade ham eller hende hjælpe med at guide dig gennem vendingerne i din individuelle politik. G.K. Pippin, der var en langvarig agent for et regionalt forsikringsselskab, blev enige om, at lokal er bedre:

"Jeg vil anbefale, at enhver ny kunde forbinder med en lokal agent, før de køber. Lokale agenter er bedre rustet til at håndtere din politik med deres indsigt i kendskabet til de potentielle risici i området. "— G.K. Pippin

At være hovedsagelig geografisk afgørende, regionale virksomheder har en tendens til at være at foretrække, når det kommer til boligforsikring. Mens de store nationale virksomheder arktypisk leverer fremragende dækning, kan betydningen af ​​en personlig forbindelse til dit område ikke overvurderes.

Regionale virksomheder er bedst rustede til at forstå nuanserne af vejr, kriminalitet, genopbygning, brand og politibeskyttelse mv. Alle disse faktorer spiller en vigtig rolle ved at bestemme ens præmie og dækningsniveau. For eksempel i kystnære North Carolina tilbyder lokale forsikringsselskaber langt mere vind- og hagl-dækningsmuligheder end en national luftfartsselskab, hvilket kan være nyttigt, hvis en orkan ruller igennem. Vi spurgte Pippin at gå os gennem nogle af de politiske tips, han har givet sine kunder.

"Jeg anbefaler altid vand- og spildevandsskade. De fleste politikker omfatter ikke [disse], og de er normalt sprunget over. Det er en billig add-on, og skaden, især på et trægulv, kan være økonomisk [katastrofalt]. "G.K. Pippin

Forståelse Home Insurance Dækning

Følelse overvældet af hele forsikringsjargonen? Vi får det. At forstå de typer dækning, der findes, er det første skridt i valg af din politik. Selvom der er snesevis af valgfri dækningstillæg, lad os gå over det grundlæggende for at hjælpe med at forenkle tingene.

Bolig dækning:Dette beskytter dig mod økonomisk skade, hvis dit hjem eller tilhørende bygninger er beskadiget af katastrofer som vindstorm, lyn eller køretøjer. Du kan købe så meget som du ønsker, men det anbefales at købe nok til at genopbygge dit hjem i tilfælde af en ulykke.

Andre strukturer beskyttelse:Dette beskytter strukturer, der er afbrudt fra dit hus, såsom en lade eller en carport. Det starter typisk omkring 10 procent af din boligdækning, men du kan justere det som du finder det passende.

Ekstra leveomkostninger:At finde et sted at bo, mens dit hjem bliver repareret kan være hovedpine. Denne dækning hjælper dig med at betale for omkostningerne ved flytning i løbet af denne periode.De fleste stater tillader dækning i op til 12 måneder, men nogle tillader det i 24 måneder.

Vand-backup dækning:Forskellige end oversvømmelsesforsikring dækker dette skader fra vand, som strømmer fra jorden. Dette er en dækning, som nogle springer over, men kan være en stor pengesparer.

Personlig ejendom forsikring:De fleste base-niveau forsikringer dækker kun skader, der er gjort på din bolig. Personlig ejendom forsikring beskytter dine ejendele i dit hjem. Det er afgørende, at du får den rette mængde dækning for dette, og angiv, hvor meget dækning du vil gå hen imod bestemte varer. Tag dig tid til detalje alt, hvad du vil have erstattet, og juster din politik for at matche det tal.

Beskyttelse af familieansvar:Hjælper med at dække ansvaret, hvis manglende respekt og uagtsomhed fører til skade på andres ejendom. Dette kan også hjælpe med at betale for ethvert påkrævet juridisk forsvar.

Gæst medicinsk beskyttelse:Dette hjælper med at betale for de medicinske udgifter for enhver, der er skadet på din ejendom. Det dækker typisk op til $ 5.000.

Dækningsafgift for brandvæsenet:Dækker de omkostninger, som en brandvæsen vil opkræve for at slukke en brand i dit hjem.

Plukker en forsikringspolitik

At vælge den rigtige politik for at beskytte dit hjem er ingen menuel opgave. Hjem forsikring er uden tvivl det mest komplekse at shoppe for. Mens vi alle har DIY-ånden dybt inde i os, anbefales det, at du søger råd fra en agent, der hjælper dig med at guide dig gennem poolen af ​​politik og dækningsmuligheder. En agent hjælper dig ikke kun med at finde den bedste politik for dig, men sikrer også, at du ikke betaler ekstra for unødvendig dækning.

En fortsat dialog med din agent kan hjælpe med at udrydde eventuelle misforståelser, når det kommer tid til at vælge en politik. Selv efter at du har valgt din politik, er det afgørende, at du fortsætter med at kommunikere med din forsikringsselskab for at kontrollere, at der ikke er foretaget nogen ændringer i din politik, ubekendt med dig. Pippin var enig i, at de fleste kundeklager han har hørt stammer fra manglende kommunikation mellem parterne.

"Det største problem, jeg ser, er, at kunderne ikke forbliver i kontakt med deres agent. Du bør kontakte din virksomhed årligt for at kontrollere, at der ikke er foretaget nogen ændringer i din politik. "G.K. Pippin

Hvis du er en usædvanligt forsigtig person eller har mange personlige ting, du gerne vil beskytte, være forberedt på at betale en heftier præmie hver måned. Med al forsikring får du det beskyttelsesniveau, du betaler for. Betydningen af ​​grundigt at gennemgå dine politiske muligheder med din agent kan ikke overvurderes.

En anden nugget at huske på er, at flere faktorer kan påvirke omkostningerne ved din politik. Her er nogle at overveje:

 • At eje visse ting, der har større risiko for risiko, såsom en swimmingpool eller en trampolin, kan køre dine præmier hurtigt op.
 • At eje en aggressiv hundehund kan eskalere priserne.
 • Dit hjems afstand fra en brandstation eller et hospital spiller meget for, hvor meget du skal betale. Hvis du bor for langt væk fra, vil nogle forsikringsselskaber ikke engang skrive en politik for dig.
 • Alt hvad der kan opfattes som en fare hos dit forsikringsselskab vil være. Heldigvis er der rabatter, du kan erhverve for at modvirke dette, såsom installation af et sikkerhedssystem.
 • Jo større risiko du kan fjerne, jo mere sandsynligt er du at spare penge på din politik.

Fælles politiske valgmuligheder

Så kompliceret og overvældende som bolteforsikringernes bolte og bolte kan være, er der en sølvforing: På grund af regler fra Insurance Services Office skal alle forsikringsselskaber levere de samme typer dækning og kalde dem med samme navn. Dette vil helt fremskynde sammenligne politikker blandt flere konkurrenter. For at gøre det endnu enklere for dig har jeg sammensat en liste over fælles boligforsikringspolitiske muligheder, som de fleste virksomheder vil bære.

HO-0: Bolig og brand

Basisniveauet for forsikringer, HO-0 er begrænset beskyttelse, der dækker skader forårsaget af brand, røg, eksplosioner, lynnedslag, vindstød, hagl, uro og køretøjer. Det skal bemærkes, at der ikke er andet end boligdækning i denne politik; personlige ejendele og ansvar er ubeskyttede.

HO-1: Grundformular

HO-1 hjemmeforsikring beskytter din bolig mod 11 farer: Tyveri, hærværk, hagl, lynnedslag, vindstød, brand, flyskader, skader på køretøjer, vulkanudbrud, civile skader og glasbrud. Dette dækker din bolig, og du kan også tilføje dækning af dine personlige ting.

HO-2: Bred form

Dette er en omfattende form for "navngivet farer" dækning. Enhver fare, der ikke er navngivet, vil ikke blive dækket. Alt i alt dækker denne politik dit hjem fra de 11 farer i en HO-1-politik, plus faldende genstande, vægt af sne og regn og funktionsfejl i elektrisk eller husholdningsudstyr.

HO-3: Specialform

Denne omfattende politik er bedst for enfamiliehuse og bruger en anden formel end de tidligere politikker til at bestemme de farer, den dækker. HO-3 hjemmeforsikring dækker alle farer undtagen for dem, der specifikt er udelukket.

HO-4: Lejers formular

Kolloquially kendt som lejere forsikring, denne formular beskytter folk, der lejer deres bopæl. Mens ansvaret for boligdækning vil falde på din udlejer, vil en HO-4 give personlig ejendom og ansvar dækning.

HO-5: Premium

Den mest omfattende politik, der er til rådighed, er i det væsentlige en udvidet HO-3-politik. Det tager åbenbaret grundlaget for et HO-3 og anvender det på din personlige ejendom såvel som din bolig. Uden at udelukke, vil eventuelle skader forårsaget af en fare for din struktur eller personlige indhold blive dækket.

HO-6: Condominium Insurance

Meget som en HO-4 beskytter dette personlige ejendele og personlige ansvar for personer, der bor i en lejlighed. De omfattede farer er de samme som en HO-2.

HO-7: Mobile Home Insurance

Denne politik er den samme som en HO-3, men med beskyttelse af mobile og fremstillede boliger.

HO-8: Ældrehjem forsikring

Forsikring af et ældre hjem er en større risiko, fordi omkostningerne ved reparation ville være mere end husets markedsværdi. Derfor giver ikke alle virksomheder denne type politik. En HO8 ligner en HO3, med yderligere bestemmelser, der er relevante for ældre hjem.

Hvad gør en god boligejer forsikringsselskab

Disse er de funktioner, vi har lagt vægt på, når vi fastsætter anbefalinger for de bedste hjemmeforsikringsselskaber.

 • Finansiel stilling: Evnen til at betale tilbage krav, fuldt ud, på en hurtig måde.
 • Kundetilfredshed: Behandling af kunder som rigtige mennesker, ikke tal.
 • Tilgængelige lokale agenter: At have nogen at ringe går langt, når dit hjem er beskadiget.
 • Bruger og markedsundersøgelser: Vi har samlet og distilleret anmeldelser fra brugere og fagfolk.
 • Tilgængelige rabatter: Ligesom bilforsikring er rabat rigeligt, hvis du ved, hvor du skal kigge.
 • Historie om erstatningshåndtering: Du vil have et firma, der har eksisteret i generationer.
 • Online kapaciteter: Effektivitet er nøglen når det gælder håndtering af fordringer, og en virksomheds digitale dygtighed er vigtig i dagens smartphone-drevne kultur.

Afsluttende tanker

At vælge det rigtige hjem forsikring ligner at vælge et hjem. I begge tilfælde søger du at investere i stabilitet. Det rigtige hjem forsikringsselskab bør være så troværdig og uudslettelig som selve fundamentet dit hjem hviler på. Selv om du håber at aldrig bruger din politik, er det værd at vælge et forsikringsselskab baseret på, hvordan de ville reagere, hvis du skulle.

Hjem forsikring er blandt de mest komplicerede og individualiserede former for forsikring, du bliver nødt til at købe. At indse, at der aldrig vil være en one-size-fits-all løsning til hjemmeforsikring, er det umuligt at lave en ensartet anbefaling. I vores undersøgelse fandt vi State Farm, Amica Mutual, Erie Insurance og Farm Bureau at være de bedste spil, men din placering kan give et helt andet resultat. Med hjælp fra en personlig agent for at hjælpe med at sive igennem jargonen, kan du finde et firma, som du føler dig tryg ved at overdrage din egen fristed til.

Har du nogle tanker, personlige historier eller spørgsmål, du gerne vil dele? Vi vil gerne høre fra dig; vær venlig at kommentere nedenfor!

Kilder:

Interview, G.K. Pippin, forsikringsagent"Den bedste boligforsikring for 2015," Den enkle dollar, december 2014"Den bedste lejere forsikring for 2015," The Simple Dollar, februar 2015"Amica Mutual Insurance Company," Bedre Business Bureau"Bedste og værste hjemmeforsikringsselskaber," Clark Howard, maj 2014"Amica Review," Anmeldelser, januar 2015"Rejsendes anmeldelse," Anmeldelser, januar 2015"2014 US Household Insurance Study-Homeowners Insurance," J.D. Power, 2014"State Farm", Credio, februar 2015"Amica", Credio, februar 2015"Erie", Credio, februar 2015"Find den bedste lejere forsikring," Nerd Wallet"Din vejledning til typer af boligforsikringspolitikker," Gratis rådgivning"Sammenlign Anmeldelser for Boligejer Forsikringsselskaber," Forbruger Anliggender"Amica Home Repair Assistance Program," Amica"Yderligere hjem forsikringsdækninger til rådighed for dig," Rejsende"Forsikring Guide for Older Homes," Forsikring Citater"Hjem forsikring rabatter," Rejsende"Boligejer," Flood Smart"Typer af boligejere forsikringspolitikker," Ekspert forsikring anmeldelser, august 2013"Home Insurance - Personlig ejendomsdækning," Ekspertforsikring Anmeldelser, august 2013"12 faktorer, der påvirker dine boligforsikringspriser," ChristianPF, juni 2010"Har du brug for jordskredsforsikring?" Forsikringsudtalelser, august 2013"Hvad dækker boligejerforsikring," Esurance"HO4 lejere forsikringspolitik," Forsikring Education Group"HO 8 Home Policy," American Insurance Services

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar