Julgrønne, der er ikke dit juletræ

At sætte et juletræ i dit hjem er en nem måde at bringe grønne indendørs til festsæsonen. Men det er kun et hjørne af hele dit hus. Hvad med alle de andre steder, der fortjener en lille grøn kærlighed? Kig på disse top 10 måder at tilføje nogle Julgrønne til dit hjem, indendørs og udendørs.

1. Trappe Garland

Hvis du har en trappe i dit hjem, skal du bruge den mulighed for at sætte lidt grøn på et sted, der normalt ikke får meget opmærksomhed. Du kan tilføje en krans til skinnen, perfekt til strømper og twinkly lys som ovenstående billede, eller du kan sætte en smule grøn med nogle twinkly lys på hvert trin. (via stil derhjemme)

2. Jul krans

Ikke alle kranse er skabt ens. Men næsten alle er en nem måde at tilføje grønne til en dør eller væg. Den bedste del om dem er, at du kan style dem på nogen måde, der passer bedst til din indretning. Skal du have en regnbue jul? Din krans kan matche! (via Fynes Designs)

3. Table Greenery

Oprettelse af jul og y centerpiece til din spisebord er især vigtigt i ferien på grund af alle de mennesker, du vil sidde om det. Brug af nogle grene blandt stearinlys i midten er en enkel måde at sætte festlig grøn på bordet. Tilføj noget til lysekronen for ekstra julehilsen. (via Nest of Bliss)

4. Porch Greenery

Porch plantere er det perfekte sted at tilføje nogle vintergrønne til din hoveddør. Stænk dem med store ornamenter til juletiden, men grønt kan dekorere din veranda hele vinteren lang. (via Ringers Landscaping)

5. Mantle Greenery

MoreINSPIRATION
  • 5 måder at dekorere med Pine Boughs
  • 6 måder at dekorere med mini juletræer
  • Hvordan skal du medtage Pantones rosenkvarts i juleindretningen

Et mantel er et indlysende sted at sætte en krans i løbet af ferien. For dem der ikke har et mantel, fungerer toppen af ​​en bogreol eller et klaver lige så godt. Det kan være festligt for sæsonen og fortsætte med at nå pladsen, indtil den er erstattet af foråret. (via Cottage og Vine)

6. Window Box Greenery

Der er intet mere ubehageligt end en grim brune vindueskasse om vinteren. Spruce det op til ferien ved at fylde det chock fuld af forskellige grene fra vintergrønne. Den pop af rød taler også jul. (via Remodelaholic)

7. Udskift blomster

Her er en simpel tommelfingerregel, når du udsmykker med feriegrøn. Overalt vil du placere blomster i dit hjem, erstatte blomster med grønne grene. Sofabordet, køkkenbordet, badeværelset, holde fast i reglen, og du vil opdage, at du vil pænt fylde dit hjem til festlighederne. (via Country Living)

8. Porch Light Greenery

Nogle af os har ikke den luksus af vindueskasser eller endda en veranda. Men de fleste hjem har en veranda lys! Hoppe på muligheden for at gøre den lille lysende lampe til et indbydende syn for sæsonen. (via i min egen stil)

9. Kissing Ball

Sikker på, du kan lægge en lille kvist af mistelten, hvis du vil. Men mens du er ved det, hvorfor ikke udfylde det med fyrretræer og fyrkegler? Det vil skabe et nyt twist på en gammel klassiker samt en smuk dekoration til dit juleklædte hjem. (via visning langs vejen)

10. Monogram krans

Holly, fyrretræer, fyrkegler, brug alt og vedhæft det til et billigt træbrev med en blomstertråd for at skabe en smuk og unik krans, som dine naboer vil besætte over. Du kan lide det så meget, du vil også have en til indendørs! (via visning langs vejen)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar