Farveskema: Koral og chokolade

Korall og chokolade er to farver, der arbejder smukt sammen. Chokoladen bringer de beroligende og afslappende kvaliteter i forgrunden, mens korallen tilføjer en spænd af spænding og livslang uden at være overvældende.

Dette er et farveskema, der er velegnet til ethvert rum, hvor komfort og underholdning møder som en; en spisestue, en stue, et soveværelse og endda et udendørs terrasseområde.

Koraller betragtes stort set kun som en skygge kun til sommeren. Men når du lagrer det med brunt, gør du det til en skygge for alle årstider. Dette skyldes, at den rige tone i chokoladen klarer at balancere farveskemaet.

Tro det eller ej; men dette farveskema er ret nemt at implementere. Chokolade giver dig et stort udvalg af materialer at vælge imellem; fra træ til stof. Og der er masser af farve møbler stykker og interiør tilbehør tilgængelige i koral - især i øjeblikket.

MoreINSPIRATION
  • Farveskema: Orange og Blå
  • 5 uventede farvesystemer, der rent faktisk virker
  • Grøn og blå farvekombination

Den nemmeste og sikkert mest effektive måde at bruge dette farveskema på er at bruge chokoladefarven som din base og derefter tilføje højdepunkter med koralen. Farverige og lyse nuancer fungerer altid godt, når de fremhæver en nøglefunktion eller et mønster.

Virkningen ville ikke være tæt på så stor, hvis du brugte koral som basisfarve og chokolade som highlighter, fordi nøgleegenskaben eller mønsteret du forsøger at henlede opmærksomheden på med chokolade ville skulle kæmpe mod koralens vitalitet.

Brug billederne i denne artikel til at tage inspiration til dit eget hjem. Ovenstående soveværelse viser, hvordan du ikke behøver at være stiv i forhold til farve. Hvis du vil medbringe yderligere nuancer, skal du vælge nuancer af orange og brun, der ikke er så dominerende som henholdsvis koral og chokolade.

Desuden anbefales det at tilsætte hvide tilbehør - såsom lysarmaturer og bordcentre - altid. Det intensiverer virkelig chokolade- og koralfarverne og øger deres indvirkning.

Så der har du det chokolade og koral - den perfekte mængde afslapning med en sund dosis spænding. Er du fan?

Billedkilder: 1, 2, 3 & 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar