Hvordan man kan bygge og dekorere med rustikke spejlrammer

Et eller flere rustikke tilbehør kan virkelig opvarme indretningen og stemningen, hvilket gør et rum meget mere indbydende og behageligt. Og da spejle er så alsidige og en del af hvert hjemmes indretning, er de det perfekte valg. Hvis det er det udseende, du bryr dig om og ikke nødvendigvis ægtheden af ​​varen, kan du endda selv opbygge rammen og få den til at se rustik ud.

Gør det selv!

Nogle gange er det bare nemmere at lave noget selv end at forsøge at finde varen i butikker eller på gårdsalg. Det er derfor, vi starter med et par DIY'er. De materialer, der er nødvendige for den første, omfatter en stor fyrplade, der er bred nok til, at du kan fastgøre et spejl til det og forlade noget plads rundt om kanterne, 4 trimestykker, 4 detaljerede indvendige trimestykker og en mørk plet efter eget valg.

Når du har skåret brættet til størrelse, skal du sætte spejlet i midten og måle og klippe trimstykkerne. Derefter plettes hvert stykke bortset fra de detaljerede trimestykker. Det kan være nødvendigt at male dem først, hvis træet behandles. Lad dem tørre, og i løbet af denne tid sprayes de resterende trim stykker hvidt. Kun lave en frakke. Derefter fastgør spejlet til brættet med trælim, tilføj trimestykker og nyd.

Et andet design kan have en enkel ramme med lige stykker. Du kan selv bygge det eller bruge en, du allerede har. Hvis du vælger den første indstilling, skal du fastgøre tavlerne sammen med skruer og lave nogle huller til vognbolte. Derefter pletter rammen og forsegler den. Lad det tørre. For at fastgøre spejlet til rammen skal du bruge et billede hænger og basale spejl kroge. {Fundet på nordstory}.

En vidunderlig ide, hvis du vil lave et spejlramme, der ser rustikt ud, er at bruge paller. Du behøver ikke at bygge rammen fra bunden, hvis spejlet allerede havde en. Kun en palletræ til rammen. Skær fire stykker træ, arranger dem og lim dem til den eksisterende ramme og spejl. Brug derefter negle til at holde dem på plads. Med denne metode kan du også justere formen og størrelsen af ​​et spejl uden at skære det. {Found on theroosterandthehen}.

Den bedste måde at få et rustikt udseende på er at bruge forvitret træ. For at bygge en spejlramme, der ligner denne, skal du bruge 4-6 spejlklip og noget tømmer. Skær træstykkerne og skru dem sammen. Kontrollér, om spejlet passer, og marker derefter, hvor du vil tilføje klipperne. Fastgør klip og sørg for, at de ikke er for stramme. {Fundet på killerbdesigns}.

Indretning inspiration.

MoreINSPIRATION
  • DIY Gulv Spejl Ramme
  • DIY Rustikskrot Trærammer Spotlight Favorite Photos
  • Hvordan man opbygger et rustikt bord ved hjælp af galvaniserede rør

Det store ved spejl er, at de er ekstremt alsidige og kan tilføjes stort set enhver form for plads. Et spejl med en rustik ramme kan f.eks. Føle en varm berøring til et badeværelse. Så overvej at montere den over vasken. {Fundet på homesbydesign}.

Hvis badeværelset allerede har en overordnet rustik indretning, passer spejlet lige ind. Vælg en størrelse, der passer til pladsen. Denne er perfekt til dobbeltvasken, og den mørke plet på rammen passer til kabinettet.

En anden designløsning er at bruge to separate spejle i stedet for en enkelt stor. På denne måde gør du det klart, at der er to separate zoner, og det hjælper, hvis drænene eller håndvaskerne også er placeret lidt adskilt fra hinanden.

Hvis rummet er smalt, eller hvis du vil placere spejlet i hjørnet, synes denne form for at være passende. Det ser rigtig flot ud her, og de to sconces indrammer det forbedrer sit rustikke design, mens håndvasken tilføjer en industriel touch til hele kompositionen.

Vælg en tyk spejlramme, hvis du vil understrege de rustikke accenter i rummet. Dette er også en måde at øge opmærksomheden på træets smukke korn eller den forstyrrede og forvitrede finish. {Fundet på royconstruction}.

En rustik badeværelse spejl kan enten skille sig ud i modsætning til en mere moderne indretning, eller det kan blandes, hvis indretningen har en lignende stil. På nogen måde vil spejlet være et smukt og interessant tilbehør. {Fundet på semmesco}.

Designet af denne spejlramme er ganske interessant. Det er et detaljeret design, men det har et generelt simpelt udseende, og det koordinerer godt med vinduesrammen og kabinettet. Desuden er farverne valgt til rummet og varme og levende og de tillader alt andet at blande ind.

I stedet for at montere spejlet på væggen har du mulighed for at bruge et spejl i stedet. Dette er et design, der straks minder os om lådedøre. Du kan selv bygge det eller bruge en eksisterende dør. Spejlet kan fastgøres til træoverfladen, eller det kan være dobbeltsidet og integreret i rammen. {Found on rusticahardware}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar