Sådan designes med filtreret lys

Filtreret lys er blevet en décor trend, og det giver mening, fordi det er en så god belysning ide. Filtreret lys hjælper med at skabe en varmere atmosfære, der er rig på følelser. Sådan bruger du filtreret lys i dit hjem.

Opret stemning.

En af de bedste ting ved lys, der filtrerer ind i dit hjem er, at det kan skabe en varm atmosfære, der får dig til at føle, at du er udenfor. Udnyt et lyst, solrigt værelse med transparente gardiner, der giver den perfekte baggrund til indretning og berøringer af naturen.

Giv objekter følelse med draperede stoffer.

Nogle gange vil du ikke have lyse, barske belysning. Ved brug af stof til at dække lysarmaturer, kan du skabe et mere beroligende lys. Dette er et let indretningstryk, der også giver et unikt udtryk af flair til dine lofter. Vælg stof, der er halvtransparent for at lade nogle lyse igennem.

Blød berøring.

Antikke glasmosaik er altid i mode, og de giver dit værelse en vidunderlig haze, mens du nemt kan tilføje farve til din indretning. Installer farvet glas på vinduer, der modtager meget lys for den bedste effekt.

Du kan også placere farvet glas på dine lofter for en ekstra burst af farve og mønster.

Double-Duty Window Behandlinger.

MoreINSPIRATION
  • Sådan vælges gardiner til karrevinduer
  • Tips til at vælge de ideelle gardiner
  • 10 grunde til, at soveværelser med store vinduer er fantastiske

Du tror måske, du skal vælge nuancer eller gardiner, ikke begge, men det er en designmyte. Ved at sammensætte dine romerske (eller andre) persienner med lette stofgardiner, får du det bedste fra begge verdener: styring af lyset, der går ind gennem persiennerne og filtrering det gennem gardinerne. Dette giver rummet misty, trøstende appel.

Skygge i stil.

Hvis du kun vil bruge nuancer på dine store dekadent gardiner, er det en god idé at vælge automatiske vævede nuancer. Disse lade filtreret lys ind i dit hjem, samtidig med at du får kontrol over, hvor meget lys du tillader indtastning med et tryk på en knap. De kommer heller ikke i vejen for den himmelske skygge fra dine store vinduer om natten.

Skærm det.

En skærm rummer ikke kun værelser, men de kan også blive en abstrakt mur. De, der virker gennemsigtige, er perfekte til vinduer, fordi de lader noget lys ind, mens de giver dine vinduer en kreativ behandling. Du kan finde nogle flotte, der ligner kunstinstallationer, men behøver ikke at koste mange penge.

Mursten af ​​glas.

Glas mursten fungerer også godt, når det kommer til at skabe filtreret lys. De er perfekte til hjørner i dit hjem, der mangler tilstrækkeligt lys. Selv hvis de ikke lader store mængder lys inde, reflekterer de lys, hvilket skaber en blændende og sofistikeret effekt.

Frost glasset.

Frostet glas er almindeligt anvendt i badeværelser, især hvis du vil have en smule privatliv uden at miste ud på de store vinduers skønhed. Ikke alt dit glas skal være frostet; Brug denne teknik til glasvinduer, der er i direkte lys. Dette skaber et interessant, sløret og beroligende lys på badeværelset.

Udfyld Look med Texture.

Brug af teksturer i rummet kan bidrage til at størkne glød i et rum, så sørg for, at indretningen du vælger, supplerer lyset. Dette skaber en generel følelse. For eksempel kan du lave rene gardiner med skinnende metalliske tilbehør og brugen af ​​indretningsprodukter, der er tredimensionale, såsom trægrene, der bruges som ornamenter. Coole farver som bløde blues og grays arbejder også for at skabe en glød.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar