Nemme måder at spire op i din have til foråret

Foråret er her, selvom temperaturerne i din baggård ikke er enige! Det er på tide at tænke på landskabspleje og rydde op i haven igen. Fra ukrudt til re-mulching, er det måske ikke den mest sjove del af den varme vejr sæson, men det er vigtigt. Så lad os tage et kig på nogle nemme måder at spruce op din have til foråret!

1. Ryd det op!

Træk eventuelle døde planter, blomster eller nye ukrudt ud, der har dukket op natten over. Tag faldne blade, grene eller andre rester tilbage fra vinteren. Det er en hurtig og nem pick-up, hele familien kan hjælpe med! Det betyder også dammen!

2. Stænk, drys.

Efter din oprydning skal du starte med et hurtigt drys af foder til jorden. Dette er en fantastisk måde at få jorden klar til vækst. Og gå videre og giv græsset et godt foder og frø også.

3. Først veggies.

Inden blomster er plantet, vælg dine grøntsager. Hvis du glæder dig til at prøve din hånd på at dyrke nogle lækre tomater eller endda nogle agurker, er det tidligt at lave det tidlige forår!

4. Den allerede vokset.

Gå til dit nærmeste børnehave og køb nogle annualer. Så kom til plantning! Dette vil give din have en god pop farve og forårsstil. Det bliver en stor løft for hele landskabet efter din oprydningssession.

5. Tænk på træer og buske.

MoreINSPIRATION
  • 16 DIY planters at spruce op din have
  • 5 nemme måder at tilføje curb appel i tid til forår
  • Hvorfor vente på foråret? Tilsæt blomster og planter til din vinterindretning

Samtidig plantes du de farverige årlige blomster, tænker på, om du vil plante nye træer eller buske, da det tidlige forår er den optimale tid til at gøre det.

6. Tilslut lidt!

Tænk på at tilføje nogle smukke statuer, springvand eller farverige haven flag til scenen. Dette er helt sikkert en nem måde at gran og stil på.

7. Tjek dine potter.

En anden god måde at spruce op i haven er at kontrollere eventuelle potter for revner eller en følelse af at du har brug for noget lidt mere stilfuldt. Eller for planter, der bliver for store til deres plot, genbrug dem og hold dem i live! {Found on curiouspebble}.

8. Tænk på møbler.

Snart vil du være i stand til at have cookouts og vært middag fester lige udenfor, i haven! Så hvorfor ikke tænke på at købe nogle hyggelige udendørs møbler eller i det mindste spruce up hvad du allerede har! {Found on warrengrovegarden}.

9. Tjek ældre planter.

Sørg for at du lægger op til ældre planter. Prune hvad der skal trimmes og tjekke for eventuelle vinterskader, såsom frosting.

10. Mulch det.

En god måde at give din have (og landskab) en vigtig hakke på er at re-mulch. Det skaber et solidt og smukt grundlag for en god forårsstart!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar