Dyrt Luxurious Home Library

Hvis du kan lide at læse, men du don't nødt til at lide de standard bogreoler ,, måske vil denne usædvanlige oprettelse synes mere tiltrækkende for dig. Det er et ukonventionelt design til en bogreol. Det er faktisk mere end det. Det er et behageligt rum, hvor du kan læse. Det vil bare være dig og dine yndlingsbøger.

Denne usædvanlige hjemmebibliotekversion kan indeholde op til 400 bøger eller flere hundrede cd'er og dvd'er. Det er lavet af 15 modulære kasser arrangeret i en cirkel. Det er et glamourøst møbel til ukonventionelle læsere. Sædet er meget behageligt. Du kan virkelig slappe af der, læse en bog, i dit eget biblioteks intimitet. Det har endda indbyggede lys, der vil skabe en blød og hyggelig atmosfære, behagelig for øjnene og perfekt til læsning.

Selvom jeg finder dette møbel smart og meget interessant, finder jeg det også lidt for stort til et almindeligt hjem. Det tager meget plads og formen hjælper heller ikke. Prisen kan også være et problem for nogle mennesker, fordi denne geniale skabelse kan købes for ikke mindre end $ 9.500. Hvis du også planlægger at udfylde den med gode bøger, end du måske kan ændre dig og vælge en mere traditionel version.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar