Håndlavet opbevaringskurv

Intet sammenligner med de håndlavede objekter. De er unikke, godt færdige og perfekte, uanset hvor simple eller komplicerede de virker. Kurven i billedet er håndlavet af dygtige Aeta håndværkervævere, og når du ser det, forsøger du at tegne den person, der har lavet det. Kurvene i sig selv er farverige og quirky, blev fremstillet af bæredygtigt høstet rotting og repurposed plast. Det er interessant at indse sammenstillingen mellem den tidskendte teknik og moderne materialer.

Håndlavet i Filippinerne er disse kurve et tankevækkende lagerplads, det afhænger kun af dig og hvordan du forestiller dig ting i dit hus. Hvis du vælger kurven i billedet, og du er interesseret i alle de materielle ting, du har hjemme, så skal du vide, at Zambales Storage Basket kan blive en af ​​de mest praktiske ting fra dit hus, uanset om du beslutter dig for at brug det til papirer, tøj eller alle slags genstande.

MoreINSPIRATION
  • Håndlavede senegalske opbevaringskasser
  • Rektangulær zulu opbevaringskurv
  • Æggeskrin Lysekrone

Du kan få det til $ 68 dig og derefter finde ud af, hvor du skal placere det i dit hus, kontor, i dit barns værelse og dets praktiske aspekt. Du valgte i henhold til dine præferencer, og dette er det vigtigste, ved siden af ​​det faktum, at det blev lavet af en dygtig håndværksvæver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar