Kurumba Maldiverne, den første private ø udvej

Kurumba Maldiverne er kendt som den første private ø udvej og en af ​​de fineste turistmæssige destinationer. "Kurumba" er et Maldiviansk ord, der betyder "kokosnød", og dette bør give et fingerpeg om det 5-stjernede feriested, det bedste eksempel på luksus og ro, både på sandstranden og det azurblå vand i Det Indiske Ocean, i det nordlige Male Atoll, men også i de 180 luksuriøse bungalows og villaer. Alt ser ud til at tilhøre en anden verden, en i hvilken perfektion eksisterer. Overnatning omfatter kunstfaciliteter og et moderne varmt design, der gør dig mere end velkommen.

Deluxe- og Superior-værelserne er unikke med deres yndefulde kolonistil med rummeligt interiør, udendørs bruser og solrige havets side balkoner. Udvejens underskrift er Deluxe Beach Bungalows, og det ser ud til, at de har tænkt på alt, hvis vi ser på haven, herunder et udendørs brusebad og en rummelig terrassebordsstue, de ni restauranter, der leverer den fineste sort og kvalitet af mad.

MoreINSPIRATION
  • Ayada Maldiverne luksus resort
  • Luksus Boat Hotel på Cocoa Island Resort i Maldiverne
  • Et tropisk paradis afsløret af Dhigu Resort i Maldiverne

Dette sted er det perfekte feriested for minder, der varer hele livet, og alt ser ud til at eksistere af denne grund. 7 nætter i dette ideelle rum betyder £ 1255 pr. Person, og drømmen om at have en god ferie går i opfyldelse. Dette eksotiske miljø er noget, alle ønsker at se på et bestemt tidspunkt i livet, og hver lille ting rundt viser, at det er en af ​​de ting, der skal gøres i livet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar