Closet Envy: Skift dit opbevaringsrum i en elegant walk-in klædeskab

Hvis du spørger nogen kvinde, hvad hendes nummer et valg ville være på en indvendig ønskeliste, er det sandsynlige svar en walk-in klædeskab. Vi har sex i byens Carrie Bradshaw for at takke for denne besættelse. Men bare fordi du så din første walk-in klædeskab på tv, betyder det ikke, at dette kun er et rum til fiktion eller den berømte. Du kan nemt omdanne et opbevaringsrum til en smuk walk-in garderobe.

Det største problem, folk har, når de vender deres opbevaringsrum i en garderobeplads, er, at de ikke lever op til deres luksuriøse idealer. De føler sig som om de har en billig udgave af deres drømmeværelse. Men bekymre dig ikke, hvis du bruger følgende tips, kan du nemt nå den boutique føler du søger.

Tilføj en plys stol og en mannequin.

Kombinationen af ​​en overdådig stol og en mannequin opnår den perfekte boutique-følelse. Mannequin tilbyder et quirky og high fashion tilbehør. Mens den swank stol bringer den luksus og komfort oplevet, når du handler i en high-end butik. Hold ikke tilbage, når det gælder siddepladsen; Dette giver dig den perfekte mulighed for at indarbejde levende farver og højt tryk, hvis du ønsker det.

Smykker arrangør.

At holde dine smykker organiseret kan være et mareridt i bedste tider. Der er ikke noget værre end halskæder, der knytter sammen eller mangler øreringe. Heldigvis kan du investere i en smykkearrangør, der løser alle disse problemer, og det kan også give din walk-in garderobe en overdådig kant.

En lysekrone.

MoreINSPIRATION
  • Rimmel walk-in garderobe af Daniele Lo Scalzo Moscheri
  • Et kompakt walk-in closet med tonsvis af skjult opbevaring
  • Sådan arrangerer du din tur i skabe

Intet siger glamour og luksus som en lysekrone. Dette er et must-have tilbehør til ethvert boutique-stil walk-in garderobe. Enhver anden form for lys ville se ud af sted, da intet lever op til den lyse indviklede skønhed af en lysekrone.

Betjent stænger.

Hvad der gør en walk-in garderobe så stor er, at det spiller rundt med forskellige dimensioner og metoder til opbevaring. En af de vigtigste ting du skal gøre er at sørge for at vise nogle af dine tøj. Pluk nogle af dine blændende kjoler ud og vis dem rundt i rummet ved hjælp af en kammeratstang.

Hold det centreret.

Den største fejl, folk gør ved udformningen af ​​deres walk-in garderobe, er, at de forsøger at overkomplicere ting. Et centralt punkt sikrer, at organisationen bliver holdt, og den ser også rigtig flot ud.

Forsig ikke vægge.

Fordi din walk-in garderobe vil blive fyldt til overfladen med beklædningsgenstande, tilbehør, sko og lign., Kan det være meget nemt at glemme om væggene. Dette er endnu mere tilfældet, hvis du har farverige tøj smag. Men du bør aldrig forlade dine vægge som et tomt lærred. Vælg en indbydende, men beroligende farve.

Spejlede garderobeskabe.

Hvilken brug er en walk-in garderobe, hvis du ikke kan se, hvad du ser ud? Når du går til et boutique, og du forsøger på tøj, er der normalt et stort udvalg af spejle til rådighed for dig at se på dig selv. En spejlvendt garderobe som denne er ikke kun praktisk, men det skaber også en redegørelse i rummet.

Vaskeskab.

Der er intet, der kan forringe din chic og boutique-føler mere end snavset tøj sprawled rundt i lokalet. Et vaskerum er den nemmeste måde at løse dette problem på. Du kan rydde snavset tøj ud af vejen, og det elegante design af kabinettet sikrer, at ingen ved, hvad det er.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar