Dejligt hus i Chile af HLPS

I dag vil vi gerne præsentere dig et godt hus i Machali, Chile. Designet af HLPS, blev dette dejlige hus for nylig afsluttet. Denne bolig er en hyldest til naturen og et perfekt familiehus.

Beliggende på en 300sqm grund, er dette hus beliggende i udkanten af ​​Rancagua. Arkitekterne ønskede at skabe en oase, et mikroklima, der giver dig mulighed for at være ude udenfor, men beskyttet. Projektets drift består i opbygningen af ​​et enhedsdæksel, der indeholder husets program og også en række mellemliggende dystre rum.

MoreINSPIRATION
  • Hus med smukt træloft, der skaber en varm atmosfære
  • Mørke trægulve, et elegant og stærkt valg for ethvert værelse i huset
  • Lysthusindretning med trægulv

Interiøret i dette smukke hjem præsenterer en blød, neutral farvepalet, der skaber følelsen af ​​et lyst og luftigt rum. Det har store gulv til loft vinduer, der bader huset i naturligt lys og mørke trægulve, der vil afregne alle elementer. Desuden er stuen udstyret med en slank pejs, der bliver omdrejningspunktet i rummet. Men vent, det er ikke alt, badeværelset er et spa-lignende sted og som du kan se det har moderne skabe og dræn og et smukt gulv badekar.

Dette smukke hus er et varmt og indbydende sted at ringe hjem. Det er forbundet med udendørs og det er også et fristed at trække sig tilbage til. Hvad synes du?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar