Luksuriøs Beachfront Villa Frankie Med Infinity Pool

På den sydvestlige kyst af Frankrig, i Languedoc-regionen er der en smuk ejendom designet af firmaet Quintessentially Villas, der med succes kombinerer et moderne design med traditionelle materialer. Villa Frankie er opdelt i tre forskellige dele: Det private område fra første niveau, opholdsstue fra stueetagen og det underholdende område, der omfatter kælderen og udvendig. Den luksuriøse franske villa har fire soveværelser med eget bad, men inkluderer også en spektakulær infinity swimmingpool, motionsrum, biografrum og sauna til afslapning.

Bygningen er en kombination af traditionel lokal sten, træ, stål og en masse glas, der hjælper huset med at være mere imødekommende og varme. Stuen har direkte adgang til det underholdende område udefra; Det er isoleret fra ydersiden af ​​glasvægge, der giver os mulighed for at bruge udsigten som en indretning. Jeg må sige, at jeg var virkelig imponeret over design og dekorationer, fordi de to mørkebrune lædersofaer passer perfekt til glasbordet og beige gulvtæppet og gardinerne.

Spisepladsen er smukt indrettet med et massivt træbord i samme toner som gulvene, omgivet af skinnende hvide og røde minimalistiske stole, der giver farve til hele rummet. Enten er jeg lidenskabelig med madlavning, og jeg elsker hvert køkken jeg ser, enten at dette værelse er smukt dekoreret? Det er så simpelt, men samtidig har det så elegante og sofistikerede møbler, der står i kontrast til gulve og også med hvide lofter. Alle disse rustfrit stålapparater er perfekte til at lave sunde og friske måltider på kort tid og ikke for at få dine gæster til at vente alt for længe.

MoreINSPIRATION
  • Havrehus: Spektakulært opholdssted med tagterrasse og infinitypool
  • Swimmingpool Design med Mosaic Glass Fliser af Glassdecor
  • Den luksuriøse Tramountana villa i Santorini

Soveværelserne er fyldt med elegante og hyggelige møbler, der skaber en privat atmosfære for dem, der ønsker at hvile eller tilbringe særlige øjeblikke med deres kære. Hver af dem har en privat balkon med udsigt til den smukke havudsigt, men også gården, hvor der er en storslået uendelig pool.

På terrassen er der udendørs møbler og grill til dem, der ønsker at tilbringe tid udenfor på solen eller nyde at svømme i poolen. Som dekorationsdetalje kan vi se, at designere fokuserer på komplementære farver (rødgrøn), der skaber en fantastisk kontrast til miljøet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar