Madrid bolig indrettet af Lorenzo Castillo

Beliggende i et smukt område i hjertet af Madrid, formår denne bolig at ignorere al den støj og hustle og tilbyde privatlivets fred og ro, som ejerne altid har ønsket. Huset er indrettet af Lorenzo Castillo og har en fredelig atmosfære med rolige farver og stilfulde tømrerarbejde.

Lorenzo Castillo har også designet mange af møblerne i huset. Der er mange smukke elementer, der kan beundres inde. Elfenben silke gardiner er meget smukke. Sofaen fra stuen er designet af Lorenzo Castillo og suppleres med polstret linned og silke lænestole. Andre skabninger af designeren er kaffebordene. Væggene er dækket af tapet og resultatet er et lyst og elegant interiør.

MoreINSPIRATION
  • Chic San Lorenzo Residence med stål- og glasrum
  • Elegant bolig i Madrid renoveret af Luis Door
  • Klassisk elegance interiørdesign af Javier Castillo

Det indre af denne bolig er åbenbart meget godt planlagt og fyldt med originale møbler og udsøgte dekorationer og kunstværker. I spisestuen er der en smuk egetræs pejs og smukke blomsterarrangementer med tulipaner og liljer. Spisestuen indeholder også en bar designet af Lorenzo Castillo. Hvert værelse er elegant og stilfuldt.

Selv kontoret har smuk tavle gulv, hvid marmor og sort granit med gulv til loft elfenben lakeret skab. Det er en meget imponerende bolig, luksuriøs og indbydende på samme tid, med en meget smuk indretning og udsøgte dekorationer. {Fundet på nuevo-estilo}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar