Munavali hus lavet af briks

Denne usædvanlige bolig er beliggende i Munavali, Alibaug, Maharashtra, Indien. Det sidder på en 9.800 kvadratmeter site. Bygningen selv dækker et areal på 830 kvadratmeter, og bygningen blev afsluttet i december 2011. Huset var et projekt af SPASM Design Architects. Den lille landsby Munavali er en favorit tilflugtssted og et sted, hvor alle ønsker at bygge deres drømmehjem . Der var flere elementer, der påvirket husets nøjagtige placering, som f.eks. Træerne på stedet, retningen, vinden og regnskylet. Huset har to hovedvinger, og den interne struktur er funktionelt organiseret i aktivitetsområder. Hvad angår de anvendte materialer besluttede arkitekterne at bruge lokale mursten, der ofte blev fundet på partierne.

Hvert værelse har åbninger på to sider, der er meget hjælpsomme med krydsventilationen, samtidig med at der ydes masser af naturligt lys. Der er også en meget interessant kombination af indvendige og udvendige funktioner. Desuden synes der at være meget vegetation omkring huset. Værelserne er arrangeret i serie, og det betyder, at indbyggerne skal gå udendørs for at kunne ændre værelser.

MoreINSPIRATION
  • Lagunen strandhus omgivet af smukke te træer
  • Indonesien Playhouse af Aboday Architects
  • 250 kvadratisk rektangulært hus

Opholdsstuen indeholder et skur-lignende volumen med masser af vegetation inde. Hele huset er gemt under træerne. Huset er bygget ved hjælp af røde jordsten. Valg af materialer var baseret på farve, styrke og finish. Ejendommen omfatter også en pool omgivet af træer. {Fundet på archdaily og billeder af Sebastian Zachariah}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar