Original Treehouse af Baumraum Studio

Børn elsker fantasyfilm og det gør nogle voksne også. Kongen af ​​Frøer Treehouse er et af de projekter, der vil forlade dig målløs. Designet af tysk studio Baumraum og beliggende i Münster, en by i Nord-Westfalen, Tyskland, er dette unikke hus en mulighed for en gang i livet.

Dette originale træhus har en ånd af eventyr, det kan være et roligt tilbagetog og en romantisk gemmested tæt på naturen. Ydersiden er klædt i zinkplader og lameller af tatajuba træ nedenunder. Væggene, gulve og møbler er lavet af hvidt glaseret aske, der understreger det indvendige lyse og minimalistiske karakter. Desuden hviler terrassen på fire rustfri stålstænger ligesom selve hytten.

MoreINSPIRATION
  • Kunstnerisk træhusstudio i Skotland
  • Camp Twin Lakes Treehouse af Lord, Aeck & Sargent
  • Sjov Treehouse-inspireret børnehave i en tidligere salt sauna

Denne dejlige 92sqf treehouse er enkel og har nogle gode vinduer, der giver dig mulighed for at tage i den omgivende natur. Selvom det ikke er stort, kan du også finde opbevaringsplads til et ekstra tæppe eller pude. Et andet spektakulært aspekt er, at besøgende skal nå trappen over 3 naturstenstrin mellem vandliljer, hvilket er fantastisk.

King of the Frosk Treehouse er et unikt og magisk sted, der bringer barndomsminder tilbage, og med dem et ønske om at klatre op og komme ind i en vidunderlig verden. Hvad synes du?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar