Nyrenoveret lejlighed i Lissabon designet til studerende

Hvert hus eller lejlighed er designet med et bestemt formål i tankerne. Normalt er målet at gøre rummene velegnet til familier. Men nogle gange er en anden slags bruger inspiration bag projektet. Denne lejlighed er beliggende i Lissabon, Portugal og var specielt designet til studerende.

Projektet blev gennemført i 2014 af arkitekter Jonatas Lareiro og Rui Cruz fra UMA Collective. De specialiserer sig i at levere skræddersyede løsninger, der er effektive og innovative, med fokus på at tilpasse alt efter kundens behov. Deres dialogbaserede designstrategi sikrer et stærkt forhold mellem klient og arkitekt.

Arkitekterne forvandlede denne lejlighed i 1961 til et moderne og attraktivt levende miljø for studerende. Lejligheden har tre soveværelser hver formet som en terning. Køkkenet er et fælles rum og badeværelset er opdelt i tre sektioner, der kan bruges samtidigt. På en måde er det som om hvert soveværelse har eget badeværelse, men de er alle placeret i samme rum.

Bortset fra den gode beliggenhed og udsigt over Tagus-floden, havde lejligheden ikke meget andet at være stolt af i sin oprindelige tilstand. Efter renoveringen blev interiøret reorganiseret og omstruktureret, og en frisk og moderne makeover var til gavn for hele rummet.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed organisation designet til at imponere
  • En renoveret 40 kvadratmeter lejlighed med farverigt interiør
  • Svensk Solar-Powered Home Designet af Eleverne fra Chalmers University

For at gøre soveværelserne mere funktionelle og rummelige, brugte arkitekterne pladsbesparende møbler med geniale designs. En sammenklapnings seng har meget lidt plads i løbet af dagen, eller når det ikke er nødvendigt, og skrivebordene deler samme type design.

Den moderne lokke gives delvis ved hjælp af råvarer som OSB paneler og manipuleret farvet træ. At farvepaletten er frisk og afbalanceret hjælper hvert rum med et indbydende og luftigt udseende.

Designets fleksibilitet og møblernes fleksibilitet gør det muligt for soveværelserne at ændre funktionen efter behov. Et soveværelse kan nemt blive en studie, boareal eller endda et underholdningsområde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar