Renoveret fransk bondgård får moderne ansigtsløftning

Denne 2012 renoverede franske gård af Loïc Picquet Architecte blander en gammel gård struktur med moderne design ideer i Alsace, Frankrig. Både udvendigt og indvendigt i denne historiske bygning blev opdateret, og mange aspekter bevaret for at afspejle den naturlige æstetik på gården. Nogle af disse opdateringer omfatter nye træpaneler på siderne af strukturen sammen med pop-out Velux-vinduer for at indgyde en moderne følelse.

Arkitekterne konstruerede fire logi rum komplet med skjulte nicher indbygget i soveværelsesmure, der er store nok til at tjene som læselok eller hyggeligt sæde. Desuden blev låve dobbelt døre brugt imellem badeværelset og soveværelset for at skabe en nødvendig opdeling mellem de to.

Soveværelserne er afskåret, udsatte træbjælker over loftet og store billedvinduer giver mulighed for rigeligt naturligt lys. Ufærdige trægulve, der matcher de synlige bjælker spænder over soveværelserne, og det samme træ blev brugt til at konstruere en flydende trappe midt i strukturen. I modsætning til det minimalistiske og rustikke udseende på gården indbygger badeværelset moderne design med farverig maling og flise på væggene og gulvet. [Fotografier høflighed af Loïc Picquet Architecte]

Hvad er din yndlingsfunktion i denne renoverede franske gård?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar