Ruby Springs Lille bolig i Montana

Ruby Springs Prefab er en lille bolig beliggende i en fjern beliggenhed i Ruby Springs, Montana. Det blev designet og bygget af Medicine Hat Inc. Huset blev designet til perfekt tilpasning og reaktion på elementerne og omgivelserne. Det er et præfabrikeret hus, hvilket betyder, at det var lettere at sætte det sammen, og bygningen tog mindre end forventet. Arkitekterne valgte at bruge præfabrikerede dele for at spare ressourcer og skabe en bolig, der passer perfekt til plottet.

Boligen blev designet som et kontinuerligt og justerbart rum, der ville give en unik rumlig oplevelse. Huset har perable, hydrauliske skærme lavet med Caterpillar gravemaskiner cylindre og traktor dele. Skærmen kan åbnes og lukkes, når ejeren ønsker det. På denne måde kan han bruge dette system til at få en bedre udsigt over bjergene og det fantastiske omgivende landskab eller blot at få noget skygge fra solen.

MoreINSPIRATION
  • Præfabrikeret hjem i Palm Springs med et moderne men organisk design
  • Albert Frey Palm Springs House forsvinder simpelthen i ørkenlandskabet
  • Pioneer Springs Ranch

Huset har også glidende lader skærme, der fungerer som filtre til landskabet. Som konklusion er dette et modulært hjem, der er i stand til at tilpasse sig ejernes umiddelbare behov. Det sidder på en 1.888 m² stor plot, og det har et moderne design, både inde og ude. Det har også gavn af jordkilde geotermisk, solceller, lav-E Loewen vinduer og døre, korkgulve og lav-VOC maling og tekstiler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar