Industrial Apartment i Zürich får en frisk, moderne opdatering

ArkitektDaniele Claudio Taddei tog udfordringen med at "bringe i dette århundrede" en 1980s industriel lejlighed i Zürich. Med forskellige ændringer gennemført hele tiden, afslører den industrielle stil bopæl et nyt, moderne udseende.

Lejligheden af ​​lejligheden er forholdsvis enkel, med de åbne boligarealer på hovedplan og soveværelse og badeværelse ovenpå. Eksponerede træbjælker, metalrammer og massive betonsøjler bevarer lejlighedenes industrielle karakter. De sorte rammer rundt om ruderne inspirerede projektets navn,En Touch of Chanel, på grund af sin nik til klassiske Chanel dragter.

Glas blev brugt udbredt (noter det gennemsigtige gulv på andet niveau) for at slukke naturligt lys. "Trappen blev udskiftet, og det eksisterende trægulv blev behandlet med farvede pigmenter," forklarede arkitekterne. "Køkkenet blev udvidet med et rustfrit stål bordplade og for at holde den åbne fornemmelse af det store rum, badeværelset blev forestillet i form af en glasboks".

En minimalistisk farvepalet i sort, hvid, brun og beige giver stedet en stilfuld og åben stemning. [Fotografiske kreditter: Bruno Hidsdh]

Hvad synes du om brugen af ​​glas i denne industrielle lejlighed renovering?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar