Skulpturelle bord lavet af 50 krydsfiner disker

Før vi går igennem dette indlæg og ser hvad det er at se og kommentere det, skal vi etablere noget fra begyndelsen. Denne næste designer voksede op i en familie, der ejede et møbelfirma lige uden for Milano. Ved at sætte disse to vigtige informationselementer sammen kan resultatet ikke være en læge eller en musiker. Marcelo Pozzi bruger mange af sit voksne liv blandt byggepladser på grund af det arbejde. På disse steder så han masser af krydsfiner, der blev brugt til at lave former, hvor beton skulle hældes og lidt efter lidt skøre ideer begyndte at vokse i hans hoved.

En dag besluttede han at sætte dem i praksis, og resultatet kan ses lige her i denne tabel. Det skulpturelle design består af 50 stykker krydsfiner stablet på en stor metalstang. Hele ensemblet måler 48 "i diameter og næsten 30" højt, og da jeg så alle billederne, syntes jeg det så kendte. Senere slog noget på mig; det ligner en tornado.

MoreINSPIRATION
  • Sculptural Volna Table af Nüvist
  • Stilfulde borde afslører skønheden af ​​krydsfiner
  • Farveløs DIY Oriental Side Table

Så du på tv-billeder med orkaner og tornadoer, der gik gennem kornmarker og efterlod ingenting, men bare jorden bag dem? Set fra forskellige positioner tabellen "ændrer sin form" ligesom en kraftig tornado drevet af hurtigt skiftende vind. Jeg kan godt lide det, fordi det har en stærk betydning forstærket af udseendet og materialerne, der bruges til at bygge det, og for 2495 $ denne "designer tornado" kan blæse alles sind lige fra din stue.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar