10 tip til at vælge værelse farver for at indstille det rigtige humør

Har problemer med at beslutte, hvad rumfarve at vælge dit hjem indretning? ganske enkelt tænker på farverne du elsker er ikke altid nok. De der Rumfarver kan påvirke vores humør og vores tanker. Prøv i stedet at tænke på humør du forsøger at oprette og derefter Vælg den rigtige farve.

Sort

Sort er en kraftfuld farve, men den er også elegant og enkel. Det kan være for mørkt for værelser som soveværelse eller opholdsstue, men det ville være et meget godt valg til hjemmekontoret. Sørg for, at der er masser af lys derinde.

hvid

Hvid er en yderst alsidig farve men det er også minimalistisk. Hvis du foretrækker værelserne til at føle sig dynamisk og at være iøjnefaldende, så skal du kigge efter noget andet. Men hvis du vil have rummet til at se lyst, rent og simpelt, er hvid din bedste mulighed.

Brun

Brown er den perfekt farve hvis du vil tilføje en jordisk fornemmelse til dit hjem. Det er varmt og det har en elegant følelse, perfekt til rustikke interiører. Det er også en perfekt farve til en mands lejlighed, fordi den er ædru og kraftfuld men samtidig trøstende.

Lyserød

Pink er efter min mening en vanskelig farve. Det opfattes som glædelig, og de fleste mennesker holder sig væk fra det, men der er faktisk mange forskellige nuancer af lyserød, hvoraf nogle faktisk er meget smarte. Under alle omstændigheder forbliver lyserød en dejlig farve til et planteskole.

Blå

MoreINSPIRATION
  • Valg af den rigtige farve til et lille rum
  • Hvordan Paint Color påvirker stemningen i hvert værelse i huset
  • Hvordan laver man en varm indretning ved hjælp af farver?

Fordi blå er en kold farve, og fordi den minder om himlen og vandet, bruges den sædvanligvis i badeværelser. Bløde nuancer af blå kan også være ok for soveværelset. Turkis er ikke ligefrem blå, men det er en meget smuk farve, som i kombination med hvid ser fantastisk ut.

Lilla

Hvis du ikke vidste dette, er lilla en afrodisiakologisk farve, og det gør det perfekt til soveværelset. Det er også en farve, der ser godt ud i moderne og moderne decors og fungerer godt, når det kombineres med grå.

Grøn

Få farver er lige så friske og levende som grønne. Også, grøn er en meget beroligende og afslappende farve, selvom det kan virke som det. Brug det i soveværelset eller i stuen, men i små mængder som en accentskygge.

Rød

Rød er farven på lidenskab og det er også en meget energisk skygge. Det er fantastisk til underholdningsområder som stuen. Brug det dog med mål, fordi det nemt kan blive overvældende.

orange

Orange er en meget varm og indbydende farve, så det er overraskende, det er ikke mere populært. Det er en perfekt farve til stuen, hvor det får gæsterne til at føle sig som hjemme. Selvfølgelig kan du også bruge det i køkkenet eller spisestuen, som også er sociale rum.

Gul

Gul er en meget munter og også en meget iøjnefaldende farve. Den skal kun bruges som accentfarve, så du kan have et gult tæppe, gule tæpper eller anden type tilbehør. Maling af væggene gul er normalt ikke en god idé.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar