Sådan dekoreres med skænke og andre lignende møbelstykker

Skænk er lidt problematisk hvad angår funktionalitet. Selvom de kan være meget alsidige, har de ikke ligefrem en veldefineret funktion eller et rum, der er udpeget til dem. Faktisk er skænderier også lidt vanskelige at definere. Der er en gruppe eller lignende møbler stykker, der omfatter skænke, buffeter, servere og credenza enheder, som alle deler stort set de samme funktioner. De har hver især også et sæt særpræg. Vi vil udforske nogle af disse såvel som andre skænkrelaterede aspekter gennem de følgende eksempler.

Skænk kan differentieres fra andre lignende møbler ved deres korte ben. I nogle tilfælde kan skænke endda gå helt ned til gulvet. Der er selvfølgelig variationer af denne egenskab.

Nogle designs er eklektiske og behøver ikke nødvendigvis at behandle skænken som et klassisk møbel. For eksempel kan en skænk nogle gange også være et element, der er integreret i designet af en konsol enhed.

Der er mange forskellige anvendelser til skænk. Traditionelt blev de brugt i spisestuer hvor de leverede lagerplads til servering af plader og andre ting. Dette er stadig en af ​​de vigtigste anvendelser til skænk i dag.

Den credenza kaldes ofte som en skænk. Oprindeligt definerede det et møbel uden ben eller et skab, der nåede ned til gulvet. De mere moderne versioner har dog ofte ben og endda skydedøre.

Uanset om du kalder det et skænkeskab, en credenza eller noget andet, er dette et møbel, som kan tage mange forskellige former og kan udformes ved hjælp af forskellige materialer og kombinationer. Et godt eksempel i dette design, der sammensætter en slank træramme og en marmorplade.

Et andet møbel, der ofte omtales som skænk, er serveren. Oprindeligt definerer det et møbel, der er mindre, kortere og mere tidligere end en skænk eller en buffet. Alle disse vilkår bruges normalt udveksling, og det gør alle disse små forskelle bliver irrelevante.

Skænk kan se godt ud i par, hvis de er små. Faktisk kan dette være en interessant designmulighed for bestemte rum og typer af indretning. Minimalistiske design som denne er alsidige nok til at blive brugt i mange forskellige indstillinger.

Uanset om dens design er traditionel, vintage eller moderne, kan en skænk inkorporere både åbne og lukkede opbevaringsrum. Ofte er det pladsen i centrum, der forbliver åbent og bruges som et lagerområde til magasiner eller bøger.

Der er mange mulige konfigurationer, ikke kun når det kommer til åbne og lukkede opbevaringsrum, men også hvad angår materialer, finish og farver. En elegant kombination kombinerer trætoner og sorte accenter.

En lille skænk eller credenza kan tjene som et accent stykke til en gang, soveværelse eller endda til et hjemmekontor. Skænk er mere alsidige end de lad os tro. Der er mange praktiske anvendelser til dem omkring huset.

MoreINSPIRATION
  • Hvad der gør en Credenza stå ud fra andre lignende møbelstykker
  • Moderne tilgange til spisestue skænke
  • Den modulære Dot møbel samling af Terence Woodgate

Dressers er også skænke på en måde. Så hvis du finder de store skuffer af en kommode, der ikke passer til dit soveværelse, skal du overveje at bruge en skænk i stedet. Det kan tilbyde dig den lagerplads du har brug for i en anden form.

En skænk buffet er en anden interessant mulighed. Traditionelle buffeter har relativt høje ben, kan denne detalje nogle gange bruges til at skelne dem fra andre lignende møbler såsom en server eller en credenza.

Da skænderier kun optager den nederste del af et rum, forlader de meget plads over dem for ting som et vægmonteret spejl, et indrammet kunstværk eller endda et andet møbel eller et sæt åbne hylder.

Fordi der er mange overlapninger mellem skænke, buffeter og alle andre møbler, der er nævnt hidtil, er det nemmere at bare bruge betingelserne ombytteligt og sætte dem alle i samme kategori. Det er det, de fleste producenter og butikker gør alligevel.

Som vi nævnte før, kan skænke, uanset typen, være ret alsidige. De kan bruges i en række forskellige rum og kan påtage sig forskellige roller og funktioner. For eksempel, brug en skænk som en minibar.

I soveværelser kan en skænk bruges som opbevaringsenhed til tilbehør. På samme måde kan du bruge en skænk på et hjemmekontor eller arbejdsområde til at gemme dokumenter, forsyninger og andre ting og til at organisere dem alle og dermed holde rummet rent og rodløst.

Skænk er også gode til at organisere samlinger. Uanset om du vælger en skænk med åbne hylder, en med lukkede rum eller en, der har begge muligheder, kan du nemt organisere dine samlinger på den måde og undgå at overrumle rummet med rod og masser af knick-knacks.

Skænk kan også bruges i badeværelser. De laver store lagringsenheder til ting som håndklæder, badekåber og alle andre fornødenheder. Holde alt tilgængeligt og organiseret og også give badeværelset et elegant udseende.

De fleste skænderier kombinerer to eller flere lagringsmuligheder. For eksempel bruges udtræk skuffer normalt i kombination med store opbevaringsrum med døre. Dette sikrer en vis række lagringsmuligheder.

Andre gode anvendelser til en skænk kan findes i børnenes værelse.Brug en skænk til at opbevare alle legetøj. Da dette er et lille stykke møbler eller relativt små dimensioner, kan børnene finde det nemt at bruge det. Dette er også en god strategi for at hjælpe dig med at lære dem hvordan man organiseres.

Vær altid original og se efter nye og brugerdefinerede måder at bruge en skænk på. Du kan f.eks. Omdanne den til en kaffe station eller minibar eller bruge den til at organisere dine rengøringsmateriel i vaskerummet. Tænk ud af kassen og skænken vil afsløre sin alsidige natur.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar