Små skabsartikler til at organisere dit klædeskab

Billede: NEAT Metode

Hvis du har et lille skab, ved du, at det kan være en udfordring at holde det organiseret og attraktivt. På trods af deres betydning er skabene sjældent godt designet. De er ofte små, hvilket gør det svært at få adgang til alle kroge og kroge og mangler god belysning.

Medmindre du har luksusen af ​​et overdimensioneret skab - eller kan leve med tre turtlenecks og to par jeans, er Steve Jobs stil - at erobre dit skab en nødvendighed.

Nedenfor er nogle små skabsartikler, der ikke kun hjælper med at organisere dit tøj, sko og tilbehør, men også tilføje lagerplads og forskønne dit skab.

Billede: Containerforretningen

Containerforretning Clear Clear Shelf Divider

Containerforretningens Clear Shelf Divider ($ 10) er en smart måde at holde trøjer, jeans og andre emner pænt stablet på dine skabet hylder. Det tjener dobbeltarbejde, takket være en indbygget valetkrog til hængende genstande.

Billede: Amazon

Mr. Beams Motion-Sensing Ceiling Light

Et LED-lys er et skabs nødvendighed af mange grunde. Kvaliteten af ​​lyset denne batteridrevne armatur ($ 20) udsender er fremragende, replikerende lyst dagslys. Dit rum bliver større, tøjfarverne vil læse sande, og du vil lettere kunne se hvad der er i dit skab.

Monter lyset til loftet med de medfølgende skruer, eller sæt det på med klæbestrimler. Det bevægelsesaktiverede lys tændes, når det registrerer bevægelse og slukker efter 30 sekunders inaktivitet. Den kører mere end 35 timer på et sæt batterier.

Billede: Walmart

Whitmor Over-the-Door Sko Arrangør

Lette at hænge over en dør og udstyret med 24 klare lommer, Whitmor skoorganisereren ($ 15) kan bruges til mere end bare sko. Opbevar små ting som bælter, tegnebøger, tørklæder og tilbehør i lommerne, og farvel at rumme rundt for dem i mørke skuffer.

Billede: Real Simple

Vægkontrol galvaniseret stålpegboard

Pegboards er alsidige væg arrangører. Wall Control-versionerne ($ 35 for to) er lavet af galvaniseret stål, som er magnetisk. Monter dem på en dør eller væg og tilføj stænger, kroge og andet tilbehør til at organisere små ting i dit skab. Home Depot har også træpegboard malet i en række farver.

Billede: Seng bad og derudover

Studio 3B Multi-Functional Organizer

Denne arrangør ($ 5) er et godt alternativ til dørstilen, når døre ikke er tilgængelige. Det hænger på din skabet stang og tilbyder opbevarings muligheder for slips, smykker, tørklæder og andre små ting.

Billede: Amazon

Whitmor Clear Vue Collection Skoæsker

Nem at adskille, når de ikke er i brug, er disse stabelbare skokasser ($ 12 til fire) ideelle til opbevaring af sko eller andre genstande. Ventilhuller tillader emnerne at trække vejret. Whitmors større støvler ($ 24 til fire) er nyttige til ikke kun støvler, men også omfangsrige eller sæsonbestemte varer som jakker eller tæpper.

Billede: Containerforretningen

The Container Store Double Hang Closet Rod

Maksimere dit skabsrum ved at hænge mindre ting som toppe, bukser og jakker over hinanden. Double Hang Closet Rod ($ 13), fremstillet af forkromet stål med en træstang, fordobler bogstaveligt en del af hængende rum.

Billede: Ikea

Ikea Tjusig Sko Rack

Attraktive i en kombination af sort og stål, er Tjusig skoholderen ($ 20) stabelbar. Genvindu dit skabs gulvplads, mens du beskytter dine sko mod at blive ridset og knust ved at bruge en eller flere af disse stativer til at organisere dine sko.

Billede: Containerforretningen

Containerbutikken Polytherm Undershelf Baskets

Maksimere pladsen under dine hylder med denne handy underhylde kurv ($ 7- $ 9). Leveres i tre størrelser, glider den åbne wire kurv på din skabet hylde for at holde genstande let tabt i blandingen, såsom undertøj, sokker eller bælter.

Før du organiserer dit skab, gå igennem det og slippe af med de ting, du ikke har brugt i det forløbne år. Når du er nede på dine favoritter og væsentlige ting, skal du hente nogle af disse små skabsartikler for at hjælpe dig med at frigøre værdifuldt plads. Et organiseret skab vil gøre valg og opbevaring af dit tøj mere behageligt og mindre stressende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar