Klem stil i en smal hall

Gange. De er normalt en nødvendig funktion i ethvert andet studiehjem. Desværre bliver hallerne alt for ofte behandlet som døde rum, hvor ejerne vil slå på et lag maling og kalde det "godt nok." Men bare fordi de er designet til at tage os fra punkt A til punkt B, udelukker ikke gange fra at blive et bemærkelsesværdigt punkt C. Ja, selv din lange smalle hallway kan udstråle stil og varme.

Denne smalle hall fungerer godt som et kunstgalleri; Masser af naturligt lys fra den modsatte væg tjener til at fremhæve brikkerne smukt.

Hvis din hallway ikke kun er smal, men også monokromatisk, er du velkommen til at gøre denne kombination til en stand-out funktion ved at tilføje et slag farve på et muntert runner tæppe.

Hvis døråbninger i hele din hallways længde forstyrrer potentialet for et kunstgalleri, overvej at hænge interessant belysning til at være sit eget kunstværk.

MoreINSPIRATION
  • Forsøg ikke din hallway: Velkommen folk ind i dit hjem i stil
  • 10 tips til styling den bedste hallway nogensinde
  • Smalle skriveborde til smalle rum og pladsbesværede hjem

Er du kunstnerisk? Glem rammerne ... maler dit eget vægmaleri på selve muren. Du kan opnå et lignende udseende med omhyggeligt udvalgt tapet.

Et mere struktureret twist på et kunstgalleri ses i denne gang med sine matchende og jævnt fordelte rammer.

Måske har du ikke en stor samling kunstværk endnu; overveje at dekorere din smalle gang med velplacerede tomme rammer. For at opnå de bedste resultater skal du bruge interessante rammer fra en lignende farvepalet.

Vend din gang til et funktionelt og smukt rum ved at gøre det dobbelt- (eller tredobbelt): gangbro, kunstgalleri (med flydende billedhylder) og opbevaringsplads (vægmonterede opbevaringsbokse).

Grafisk gulv, farveblokerede vægge, kunst på halvvæggen; gør gangen til en dejlig rejse snarere end en mørk tunnel, hvorfra man kan flygte. Uanset din gangsituation er der en løsning derude, der hjælper dig med at gøre dit rum til en funktionel smule stil og personlighed.

Billedkilder: 1, 2, 3,4, 5, 6, 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar