Stephenson Stolens indlæg

Her på homedit talte vi og præsenterede Adam Arnorlds arbejde, fordi han formår at skabe, er unik. Stilen af ​​den berømte Portland designer er meget beroligende, men ikke kedelig. Er en mærkelig, men smuk kombination af farve og fred. Det, jeg kan lide ved sine slipcovers, er, at det altid bruger naturlige materialer og holder kvalitetsstandarderne meget høje.

Lad os tage denne specielle slipcover lavet til en Stephenson Chair, han brugte uld til at fremstille en ting, der kommer i direkte kontakt med vores hud og forestille sig, hvor meget omhu og opmærksomhed er nødvendig for at gøre noget så personligt. Hans teknik er stort set den samme for hver stykke; han bruger garnfarvede striber på forskellige grunde, i dette tilfælde gråt for at ændre ansigtet på nogle ting, du havde i årevis måske og ikke rigtig lagt mærke til det. Nu med et nyt farveskema og en helt ny tekstur, kan du ikke vente på plads i det og nyde en behagelig oplevelse.

MoreINSPIRATION
  • Komfortable Napa stole med valgfri slipcovers
  • Komfortabel og stilfuld Ophelia stol fra Leolux
  • Furry og hyggelige beanbags

Dette såvel som alle hans slipcovers har messing lynlås lukninger og brun ledninger rør. Jeg har også med andre lejligheder nævnt, at disse ting er helt udformet af lidenskabelige mennesker. Derfor koster denne særlige slipcover omkring $ 550 og tager mange uger at fuldføre, op til 8 eller endda 10. Så hvis du beslutter dig for at købe, skal du sørge for du placerer din bestilling og vær tålmodig, fordi det ikke kommer over natten, hvilket kan være frustrerende for nogle mennesker, men gode ting tager tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar