Polykarbonat Barok bordlampe

I 2005 besluttede designer Ferruccio Laviani at tage en ny tilgang til et klassisk design. Han skabte denne smukke og iøjnefaldende bordlampe. Det har et design inspireret af barokke påvirkninger. Lampen er kontrasterende. På den ene side har vi de klassiske linjer og traditionelle detaljer, men på den anden side har vi det ukonventionelle materiale, lampen er lavet af såvel som de nye tekniske forbedringer.

Lampen er lavet udelukkende af gennemsigtigt eller batchfarvet polycarbonat. Det er en innovativ tilgang til en klassisk ide. Lampens pris er ca. $ 307,70, men det varierer med de muligheder, du vælger. Fordi den har et barok design, består det af tre dekorerede lag. Disse er indbyrdes forbundne og danner en harmonisk sammensætning. Lampen er smukt indrettet og meget stilfuld. Et særligt smukt element er den plisse effekt, som lampeskærmen har.

MoreINSPIRATION
  • Barokke og middelalderlige design af design
  • Elegant Kate Bordlampe Med Guldbase
  • Elegant Trophy Bordlampe

Uanset hvilken farve eller finish du vælger, kan alle modeller tilpasses. Det betyder, at de har et specielt koblingssystem, der gør det muligt at montere dem i tre forskellige højder: 26,75 ", 28,75" og 30,75 ". Lampen er også alsidig, trods dens design. Den kan bruges som bordlampe til stuen, som en bordlampe til kontoret eller endda som et gulv eller natbordslampe i soveværelset. Det er særligt godt for soveværelset, fordi det også indeholder en berøringsfølsom lysdæmper. Lampen blev designet af Ferruccio Laviani i 2005. Den leveres i flere finish, herunder krystal, mat sort, hvid, krom og guld. Guld- og kromversionerne er lavet af forkromet stål, mens de andre er fremstillet ved brug af glat batchfarvet polycarbonat. Lampen rummer tre 40w pærer, og dens overordnede dimensioner er 27-31 "H x 14.5" W.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar