Tre kreative løsninger til indretning af børn og teenagers værelser

Et barns eller en teenagers værelse er et rum, der kræver stor opmærksomhed, når du kommer til at dekorere den. Hver lille detalje er vigtig, og fokuset skal være på funktionalitet, men samtidig skal du være forsigtig med at skabe en tiltalende og sjov indretning, så de vil elske det. At vælge møbler til denne type værelser er en vanskelig opgave. Men der er et par ting at tage i betragtning. Det italienske selskab Mariani Camerette foreslår tre kreative løsninger til at hjælpe dig undervejs.

1. Vælg mobile senge.

Et barns eller en teenagers værelse tjener som et soveværelse, som et opholdsstue og også som kontor. Det er hvor de sover, hvor de modtager deres venner og hvor de gør deres lektier. Derfor er det vigtigt at have et fleksibelt indretning. Sengen, for eksempel, behøver ikke at blive udsat for hele tiden. Når det ikke bruges, ville det være nyttigt at kunne gemme det under en tabel for eksempel. Et andet alternativ, meget praktisk i tilfælde af aksjer værelser, er at have køjesenge eller en kompakt seng med en madras på skinner, der kan trækkes ud når det er nødvendigt. For at spare plads, kan du også vælge to-i-en stykker som en seng og et skrivebord.

2. Modulære skriveborde med ekstra opbevaring.

MoreINSPIRATION
  • Udsmykning af børns værelser Tips
  • Trendy Desk Designs til børnenes værelser
  • Kreative måder at dekorere børnenes værelser på et budget

Skrivebordet er et vigtigt element i ethvert barns eller teenages soveværelse. Det er et must-have stykke, der, uanset om du kan lide det eller ej, tager plads. For at undgå at have et rodet værelse med masser af møbler overalt, kan du vælge kompakte skriveborde eller skriveborde, der har modulære designs. For eksempel vælge et skrivebord, der også har hylder og andre opbevaringsrum indbygget i dets design. Et vægopbevaringssystem er meget nyttigt.

3. pladsbesparende platforme.

En anden fantastisk måde at spare plads på i et værelse er at have en platform. Platformen kan bruges til at skjule sengen, mens den også kan rumme andre møbler på toppen, og det kan også give ekstra opbevaringsplads. Det er en mulighed, der virker særligt godt i tilfælde af børns og teenagers soveværelse på grund af den overordnede afslappede indretning disse værelser normalt har.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar