Meget moderne og også luksuriøs lejlighed i New York

Denne stilfulde, meget moderne og luksuriøse lejlighed ligger i New York. Det er faktisk en rooftop lejlighed, og det betyder, at synspunkterne er et meget vigtigt element i denne sag. Faktisk, som du kan se, er en gulv-til-loft glasvæg blevet indarbejdet i designet specifikt af denne grund.

Lejlighedsindretningen var et projekt af Innocad Architecture. Da lejligheden er defineret, først og fremmest af sine synspunkter måtte designerne finde en måde at indarbejde elementet i deres projekt og bruge det til deres fordel. Beliggende mellem Meatpacking Districts, ved grænserne til Highline Park, tilbyder lejligheden panoramaudsigt over disse områder, der er spektakulære både om dagen og om natten.

MoreINSPIRATION
  • Rooftop New York lejlighed remodel
  • Skønheden i en moderne 7th Street-lejlighed fra New York
  • Luksuriøs Tel-Aviv-lejlighed designet af Lanciano Design

Mens du arbejder på et nyt design for ejerne, besluttede holdet at bruge en blanding af stilarter i stedet for at følge kun én retning. De valgte en kombination af europæiske designelementer og New York livsstil. Resultatet var et nyt design, der perfekt integrerede og afspejlede placeringen. Alle materialer, der blev brugt i processen, opfyldte høje kvalitetsstandarder. Hvad angår de anvendte farver, er de mest neutrale, herunder toner af hvid, sort, brun og meget beige. Men når det kombineres med den smukke blå himmel og udsigten til New Yorks skyline, kommer alle til liv. {Fundet på samtidige og billeder af Thomas Schauer}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar