Væg Kids Room Design

Udsmykning af et barns værelse er ikke som at dekorere resten af ​​dit hjem. Du skal tage en lidt anden tilgang en der vil få barnet til at føle sig varm og komfortabel i dette rum. Soveværelset er som et fristed for de fleste børn.

Barcelona-baserede Mira En Tu Interior er vinyl klistermærker kan opleve "Æskin" af dine vægge i et fald, hvilket giver en blændende smag til ellers tom plads. Du kan vælge vinylfarven og også vægkolloren.

Hvis du har børn så ved du, at de skal have et godt og sjovt værelse, ellers vil de invadere din og aldrig blive hvor de skulle. Og hvilken bedre måde at gøre et tiltalende værelse til børnene end at anvende nogle sjove billeder på væggene? Hej, men vi er ikke så heldige at have en tegne- eller malerik færdighed, så i stedet for at lave skræmmende ting på muren, så er det bedre at prøve noget anderledes. Løsningen, der sparer os, kommer fra klistermærkerne. De er farverige, sjove og tiltrækkende for børnene, og de er meget nemme at anvende. Du behøver ikke at male hele rummet, men bare for at tage afstøtningen og holde dem til væggen. De kommer i forskellige størrelser og modeller, og du kan vælge dem, du kan lide online uden mange problemer. {Found on miraentuinterior}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar