10 Tegninger til teglgulvdesign, vi elsker

Teglgulve, ligesom trægulve, har en vis unik charme. De har en følelse af permanens, ligesom de har været der i lang tid selv i et moderne hjem. Denne tidløse skønhed gør dem unikke. Mursten kan både være elegant og ru, afhængigt af det design du ønsker at skabe og også på atmosfæren.

Hvad gør det muligt for teglgulve at skille sig ud fra alle andre typer er denne charme og karakter, der ikke kan genskabes med fliser eller med tæpper. Trægulve kommer tæt på den varme og indbydende appel, som mursten skaber, men de to typer er stadig meget forskellige. Der er dog grænser for det. Mursten gulve er normalt installeret i rum som udendørs dæk, overdækkede verandaer, terrasser, terrasser og de er fremragende til pool dæk. Se disse smukke eksempler og se selv.

MoreINSPIRATION
  • En mursten - altid en charmerende indretning i ethvert rum
  • Spruce Up Your Decor med gulvvasker - 10 smukke ideer
  • 10 High Ceiling Living Room Design Idéer

Mursten kan også installeres inde i huset. For eksempel, hvis du ønsker at give et bestemt værelse en særlig indbydende og enestående appel, kan du installere et mursten på områder som vaskerummet, mudderrummet, selv i et åbent rums opholdsstue. Mursten er nemme at rengøre og kræver lidt vedligeholdelse. De giver et værelse karakter og er også ret alsidige, da de passer godt til en række forskellige rum, fra rustikke til traditionelle og moderne. Men tag ikke ord for det.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar