8 Smukke juletræsindretningsideer

Jul er næsten her, så det er på tide at begynde at kigge efter et træ og planlægge hele designet, du vil vedtage i år. Så spild ikke nogen tid. Bestem, om du vil have noget ud af kassen eller noget lidt mere klassisk. Vi har masser af ideer til begge sager, men i dag fokuserer vi på den anden.

Naturligvis træet vil være centrum for dit hjem, men det betyder ikke, at det ikke er nødvendigt at matche resten af ​​indretningen. Faktisk vil det se mere naturligt og stilfuldt ud, hvis det gør det. En stue med en neutral farvepalet baseret på beige, creme og hvide accenter kan være dekoreret med ornamenter, der har de samme toner.

Kig rundt i lokalet. Ry for at tage de farver du ser og indarbejde dem i juletræet. Hvis rummet har røde accenter, skal du også inkorporere nogle få røde ornamenter i træet. Du vil skabe en smuk balance.

En vintage indretning behøver ikke et juletræ, der fusionerer mange forskellige farver. Det ville se meget bedre ud, hvis træet kun ville omfatte ornamenter i en bestemt farve, helst hvid eller sølv.

Du skal ikke bekymre dig om størrelsen af ​​dit juletræ. En lille kan være meget charmerende, hvis du placerer den nær pejsen og dekorerer den med søde ornamenter. Dekorer mantelen med både grøn og rød.

MoreINSPIRATION
  • Original Christmas Tree Decorating Ideas
  • Juletræ udsmykning tips og ideer
  • Sådan finder du din stil, når du dekorerer et juletræ

Faktisk behøver du ikke engang at få et juletræ, hvis der ikke er plads til en i dit hjem. Du kan få et miniatyrtræ eller bare toppen og sætte det i en planter og lade det sidde på konsolbordet. Visst, et lille træ kan også være et tilbehør til områder som indgang eller gang, mens det store træ sidder i stuen.

Hvis du hellere vil få et falskt juletræ, overvej det hvide. Det er anderledes og lidt usædvanligt, men du kan dekorere med farverige ornamenter, og de vil skille sig ud mere på et hvidt træ end på en grøn.

Hvis du vil have noget elegant og elegant, dekorere dit juletræ med gyldne ornamenter. Du kan også blande i nogle få sølv accenter så godt, men guld burde virkelig være den vigtigste nuance.

Tænk på dit juletræ som tilbehør eller et indretningsparti til værelset og komplementere resten af ​​indretningen. Der bør være få farver i træet, det samme som du brugte i hele værelset. Og sørg for, at der også er nogle få grønne accenter i indretningen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar