Loftlejlighed med tagterrasse

Denne smukke og nye loftslejlighed er bygget på de højeste internationale standarder. Det har en åben grundplan for det sociale område, der indeholder køkkenet og stuen. Dette omfatter også en hyggelig pejs. Der er også en tagterrasse, også en del af det rekreative og sociale område. Terrassen byder på panoramaudsigt over de omkringliggende områder.

Lejligheden ligger på 6. og sidste etage i en bygning fra 1915 på Major Street 4. Lejligheden er en ny tilføjelse til bygningen og blev bygget i 2011. Det har vinduer i to retninger, der sikrer masser af naturligt lys om dagen. Udover den smukke stue og fuldt udstyret køkken er der også to badeværelser, hvoraf den ene har et brusebad og en vaskekolonne hvide den anden er enkel.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Stockholm lejlighed med tagterrasse
  • Fire-værelses lejlighed med terrasse i Göteborg til salg
  • Fantastisk loftslejlighed med terrasse

Der er også to store soveværelser med masser af plads til dobbeltsenge. Et ekstra værelse kan bruges enten som kontor eller gæsteværelse.

Lejligheden er let at komme til med en elevator, der går helt op til hoveddøren. I nærheden er der butikker, restauranter og et nyåbnet bageri, så placeringen er fantastisk. Med hensyn til indretningen er den frisk og moderne med enkle og elegante møbler og hvide malede vægge. Selvfølgelig er det mest imponerende terrassen. {Found on alvhemmakleri}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar