Dekorere med koraller: Idéer og inspiration

Sultne sommernætter og ferier ved poolen, hvilken bedre måde at fejre det varme vejr med udbrud og bouts af smukke koralskygge? Opfrisk badeværelset, skab en overraskelse i hjørnerne, velkommen gæsterne med varme i foyeren eller klæd soveværelset med en dousing af sjov. Med koraller kan du gøre alt og gøre alt på en stilfuld, feminin berørt måde. Tjek alle disse smukke ideer og inspiration.

For et sjovt og frisk soveværelse er coral et godt farvevalg. Du kan bruge det som grundtonen, hvis du vil have noget super cheery eller eklektisk. Men hvis du bare bruger det som en accentfarve, vil det stadig være et fredfyldt og beroligende sted at slappe af. Bland det med gråt til noget mere subtilt eller med sort for en mere moderne appel.

Vær ikke genert. Hvis du elsker denne farve, så brug den på et lille, men lyst sted i huset. Klæd din foyer eller hall i en smuk skygge af coyer og tilføj subtile accenter. Lad farven skinne på egen hånd uden mange tilbehør, der fylder rummet. Chokoladebrune, hvide og sorte komplimenter vil gøre denne del af dit hjem til en standout.

MoreINSPIRATION
  • Fersken og Coral Accents: Idéer og Inspiration
  • Udsmykning med Mauve: Idéer og inspiration
  • Udsmykning En Mint Grøn Soveværelse: Idéer og Inspiration

Uanset om du spiser middag i morgenmadskrogen for en tidlig morgen bagel eller har en dejlig feriemiddag i en spisestue, kan koral bringe liv og skarphed til rummet. Brug kun dem som accenter i stedet for i store doser farve, men accent med en vision i tankerne. Hvis du har koralstole, skal du oprette et tema omkring det. Eller hvis du har et tema på plads, find ud af, hvilken type koral du har brug for for at afslutte udseendet.

Lys og mørke nuancer af koral fungerer godt i badeværelset. Det giver en ren, frisk følelse, og den er heller ikke for hård på øjnene. Vi elsker elfenben og guld for gratis farver. De er sofistikerede, nemme paletter, der gør design og dekorere en brise, men du har stadig den rigtige mængde klasse i badeværelserne.

Køkkenet giver en god mulighed for at prøve enhver skygge af koraller. Det er et forfriskende, lyst sted i huset, og det kan håndtere en farveoverbelastning som denne. Men koral er også et mere unikt valg. Så hvis du søger at forsøge at skabe et hyggeligt, eklektisk køkken, kan denne farve være helt op til din allierede!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar