Bar Blocks for at gøre køkkenet stort

Hvis nogen er på udkig efter at ændre deres køkken, er der ikke noget bedre alternativ end en integreret barblok fremstillet af Henrybuilt, som er et ekstra fritstående stykke på et køkken. Nu er det den bedste måde at lave et udførligt køkken ud fra rummet korrekt. Disse bjælkeblokke er udstyret med opbevaringssektioner som en skuffe, krydderierlagring og mange andre opbevaringsrum.

MoreINSPIRATION
  • Tips til Making Open Kitchen Shelving æstetiske og nyttige
  • Chic South Shore City Life TV Stand
  • Fransk Chef's Kitchen Island med Vin Racks

Det er et meget godt valg for lejligheder, der har små køkkener. Dette enkelt møbel kan øjeblikkeligt gøre dit liv lettere og dit køkken praktisk og funktionelt. Det er et enkelt udseende, men når du åbner det, bliver overraskelsen afsløret. Der er masser af opbevaringsrum, af forskellige former og størrelser til alle de ting, redskaber og inventar, du normalt har brug for i køkkenet.

Dit køkken vil ikke kun se elegant og smukt ud, men det vil også virke større, fordi dette enkelt stykke gør alle de andre frysere ubrugeligt. Så du kan spare meget plads og i ekstra får du masser af lagerplads. Det er en hel del. Så hvis du har et lille køkken, og du har problemer med at organisere dit rum, overveje at købe en af ​​disse skønheder. Det vil helt sikkert gøre dit liv lettere. Den er tilgængelig i lysere eller mørkere farvetoner, så du kan også matche den med resten af ​​dine møbler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar