Home Security i Chicago

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Din bærbare computer er bredden af ​​et ark cardstock, du har et dræber lydsystem, og dit tv er så højt def, at du kan tælle porerne på panelerne af Regningen tak! Men dit sikkerhedssystem er en stol opstillet mod bagdøren - den der svinger åbent under tordenvejr. Hjemme sikkerhedssystemer er kommet langt i de sidste par år, og de fleste forbrugere har ikke holdt op.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Fra sensorer, der advarer dig om dine rør fryser, til kameraer, der streamer video, når din dørklokke ringer, er der en utrolig række funktioner, der kan hjælpe dig, din familie og dit hjem sikkert. Uanset om du er på ferie langt væk fra frosne Lake Michigan eller sover i din egen seng, giver hjemme sikkerhedssystemer mere end fysisk sikkerhed - de giver dig ro i sindet.

Grundlaget for Home Security Systems

Afhængigt af det valgte sikkerhedssystem bliver dit hjem beskyttet af forskellige enheder og sensorer, der kommunikerer med hinanden via WiFi, Bluetooth eller en fysisk serie af ledninger. Nogle kan overvåge uautoriseret adgang gennem dine døre og vinduer, og andre kan være bundet til røg- og kulilte detektorer. Hvis en af ​​disse sensorer opdager noget galt, vil det rejse din alarm.

Som din alarm lyder, vil der ske et par forskellige ting baseret på hvilket setup du har. Hvis dit system er tilsluttet et opkaldscenter, får du et øjeblikkeligt telefonopkald for at finde ud af, om der er en nødsituation, eller hvis du lige har brændt et parti cookies. Hvis du er usikker eller ikke hjemme, sendes politiet og / eller brandvæsenet til din bolig.

For at blive sat op til et professionelt overvåget system, behøver du bare en mobiltelefon, fastnet eller en bredbåndsinternetforbindelse. Denne mulighed kræver et månedligt gebyr på $ 15, med de fleste regninger i $ 40- $ 50.

Du kan også vælge et DIY sikkerhedssystem. Med denne type opsætning bliver du ikke forbundet til en overvågningstjeneste, så når din alarm slukker, er du alene. Den største fordel ved et DIY-system er omkostninger. Når du har købt og installeret dit udstyr, er du færdig med at betale for sikkerhed. (Og som reference henvender vores anbefalede Lowes Iris-system til kun 179 USD.) Du bør dog overveje at du skal bruge internettet til at køre dit system, så hvis din forbindelse ikke virker eller din strøm går ud, er dit sikkerhedssystem vil stoppe med at arbejde.

Sådan handler du om et system

Når du begynder din søgning, kan du se hjemmesikkerhedssystemer, der sælges på to forskellige måder: specialbygget eller bundtet. Nogle virksomheder tilbyder begge muligheder, og andre tilbyder kun en. Hvis du køber bundtet, ser du normalt en pris med det samme sammen med alt, hvad der er medtaget. Brugerdefinerede systemer kræver en samtale med en agent, normalt over telefonen. Det tager lidt mere tid, men fordelene ved brugerdefinerede er, at du generelt ser kortere kontraktperioder, og du betaler ikke for noget, du ikke behøver. Uanset om du beslutter dig for at få et bundtet kit eller et tilpasset system, afhænger det af dine individuelle sikkerhedsbehov.

Mens du finder en bred vifte af tilføjelsesfunktioner er tilgængelige, uanset hvilket firma du går med, er det vigtigt at huske, at det grundlæggende er sammenligneligt på tværs af alle udbydere. At betale mere for en dørsensor betyder ikke, at det vil fungere bedre. Faktisk er det normalt den samme nøjagtige enhed, der er rebranded for hvert enkelt sikkerhedsfirma. Undtagelsen fra denne regel er hjemmeautomatiseringssoftware.

Før du starter

Din livssituation vil påvirke hvilken type sikkerhedssystem du har brug for. Hvis du planlægger at være i dit hjem i lang tid, kan du ikke noget imod en flerårig kontrakt og et hårdt kablet system. Men hvis du er i en kortsigtet udlejning, kan et DIY bærbart system være bedre egnet.

Tag oversigt over de valgfrie funktioner, som du vil være mest behagelige med. Har du bare brug for at vide, om nogen har brudt ind gennem en dør eller et vindue? Eller foretrækker du videoovervågning i hvert værelse? Er der nogen i dit hjem med risiko for at falde og har brug for en øjeblikkelig nødkontakt? Drømmer du om et dusin tv-skærme indstillet til hvert værelse i dit hus, eller lyder det også lidt i 1984? Du har en række muligheder, fra grundlæggende til avancerede, og kun du kan bestemme, hvad der vil gøre dig tryg.

Vores Topvalg for det bedste Home Security System i Chicago

Vi undersøgte omhyggeligt seks af de bedste hjemme sikkerhedsselskaber i Chicago, og rangerede dem baseret på fire forskellige kriterier: kundeservice, udstyr, hæderlighed og omkostninger. Vi overvejede en række faktorer i hver kategori, fra de store ting (som Bedre Business Bureau Ratings) til de små ting (som online live chat funktioner).

Resultatet? Generelt giver nationale virksomheder som Frontpoint and Protect America altid en konsekvent hurtig og retfærdig transaktion. Først og fremmest er prissætningen gennemsigtig. Derudover har disse virksomheder penge og forbrugerbase til at tilbyde udstyr på et overkommeligt niveau. Mens Chicago-beboere stadig er bedre stillet med en af ​​de store fyre, tilbød byens lokale udbydere unormalt konkurrencedygtige overvågningspriser.Det betyder ikke, at udstyret vil være billigere, men den eneste måde du sikkert ved, er at ringe til dem og få et tilbud.

Chicagos bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Skov Sikkerhed

I mere end 35 år har Forest Security, Inc. beskyttet Chicago og dets omkringliggende forstæder. Desuden er virksomheden familieejede, så grundlæggerne ved præcis, hvorfor tilbyder boligejere og virksomhedsejere en fred i sindet er så afgørende - det er alt baseret på personlig erfaring. Kunder rapporterede, at de elsker systemernes lethed, og den grundlæggende overvågning starter med kun 40 dollar om måneden.

Tjek side om side sammenligning af pakker online for at vælge et system, der fungerer bedst for dig og din familie. Men glem ikke at ringe og spørge om den gratis installation og gratis mobilapp, som følger med alle sikkerhedssystemer - en bonuskunders kærlighed. Teknikere bærer også reservedele med dem, og de er fuldt uddannet på hvert systems indre arbejde; de ved hvad de skal gøre og hvordan man gør det, før man selv skal spørge. Derudover tilbyder alarmsystemerne fra dette selskab 24/7-øjeblikkelig respons fra sikkerhedsuddannede fagfolk, der er der, når du har brug for størst sikkerhed.

Alert Protective Services, Inc.

Med mere end 3 årtiers erfaring er Alert Protective Services, Inc.-medarbejdere eksperter i at sikre, hvad der betyder mest for dig. Dette firma er 100 procent lokalt ejet, hvilket gør det muligt for teknikere at kende markedet virkelig, og hvad der virker bedst for hver enkelt person. Med den nyeste teknologi rundt har Alert Protective Services, Inc. også evnen til at underrette og opdatere ejere via tekst eller e-mail, når de er væk hjemmefra. Siden grundlæggelsen i 1982 har Alert Protective Services, Inc. vundet godkendelsen fra Better Business Bureau og er rangeret som et A + -medlem. Sidste år modtog virksomheden også "Angie's List Super Service Award" for sit arbejde inden for sikkerhedsbranchen.

Professionals med dette firma vil arbejde med dit budget og særlige behov, så du får den bedste kundeservice og -system muligt. Kundeanmeldelser af virksomheden rapporterer, at teknikere kommer til tiden og er villige til at besvare alle spørgsmål fra boligejere. Andre bemærkede, at brugen af ​​en lokal udbyder versus en national er vejen til at gå til specialiseret support og service.

Sikkerhed Læger:

For mindre end en $ 1 om dagen kan du beskytte dit hjem eller forretning hos sikkerhedsdoktorerne. Det unikke aspekt ved dette firma er, at du kan vælge en pakke, der tilbydes, eller du kan tilpasse et sikkerhedssystem, som bedst virker til dit hjem, lejlighed eller lejlighed. Desuden arbejder overvågningssystemet 24 timer i døgnet og beskytter mere end 100 milliarder dollars i ejendom og aktiver og sikrer boliger på over 100.000 familier. I det øjeblik en advarsel kommer igennem til en sikkerhedsdoktoroperatør, meddeles beredskabsmedarbejdere hurtigt og afsendes. Hvis du nogensinde glemmer, om du indstiller din alarm, før du går ud på forretningsrejse eller lang ferie, er det ikke nødvendigt at vende dig om. Sikkerhedsdoktorens mobilapp gør det muligt for ejere at arm eller afvæbne et sikkerhedssystem via en smartphone eller computer.

Til din tilfredshed screenes alle autoriserede sikkerhedspersonale for teknisk viden og kompetence, så du ved, at du får den bedste service rundt. I 2015 modtog Security Doctors "Angie's List Super Service Award" for det arbejde, der udføres af sine fagfolk.

Har du allerede et eksisterende system? Intet problem. Selv om det var gennem et andet sikkerhedsselskab, kan det let hentes af sikkerhedsdoktorerne.

Bedste National Bundled Options

FrontPoint: Let at installere, trådløs og tilgængelig i tre brugerdefinerede pakker, FrontPoint er en god mulighed for hjemme sikkerhed. De giver også en gratis app, der lader dig styre dit system fra din smartphone. FrontPoint kræver en 36 måneders professionel overvågningskontrakt, og du skal ringe til dem for et tilbud.

Beskyt Amerika: Med en $ 0 upfront omkostninger og skræl og klapinstallation gør Protect America det nemt at komme i gang med hjemme sikkerhed. De kræver en 36 måneders kontrakt, og du bliver nødt til at ringe for at finde ud af, hvor meget deres fem opgraderbare pakker koster dig.

SimpliSafe: SimpiSafe tilbyder fire pakker at vælge imellem, og kræver ikke, at du underskriver en kontrakt. Deres priser er de laveste i branchen, med sikkerhedssæt startende med $ 200, og professionel overvågning for kun $ 15 om måneden.

Bedste National DIY Security Systems

Lowes Iris: Med en række sjove add-on muligheder kan Iris du se på alt fra din børns tv-tid til dine pakkeleverancer. A la carte hardware betyder, at dit system er helt tilpasset, og helt dig. Første generations sensorer starter med kun $ 15 (mens forsyningerne varer).

Piper NV: Piper NV er et stort rumbesparende sikkerhedssystem, ideelt til små rum eller kortsigtede huslejer. Det er et alt-i-ett-tårn, der er størrelsen af ​​en vase, og er udstyret med en række sikkerhedsværktøjer. Towers starter på $ 200 og er kompatible med Z-Wave tilbehør.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippetVi undersøgte tre sikkerhedsfirmaer, der ikke lavede klippet af forskellige årsager. Nogle havde iffy kontraktbestemmelser, andre tog alt for lang tid til at svare på vores anmodninger om et citat.

  • Stealth Security og Home Theater Systems, Inc.
  • VinTech Systems, Inc.
  • Armorax

Forebyggelse af falske alarmer

Falske alarmer i Chicago er ikke harmløse.Hvis din alarm slukker ved et uheld, omdirigeres vigtige nødressourcer til din placering. Heldigvis bøder Chicago ikke længere beboerne for falske alarmer. Men det er stadig vigtigt at undgå dem.

"En Tribune analyse af næsten 1 million opkald viser brandfolk reagerede på omkring fem falske alarmer for hver ægte struktur brand. De falske alarmer, der gennemsnitligt omkring 24.000 om året i hele verden i de fem år, der blev undersøgt, bringer brandfolk og offentligheden i fare ved unødigt at placere tungt dyrt udstyr på gaderne, mens de spilder brændstof, snigende trafik og konditioneringsbyggere og brandmænd til at tro, at når en alarm går ud, det er sandsynligvis falsk. " Chicago Tribune

En af måderne, som Chicago City kompenserer for tabte indtægter fra boligstop, falske alarmer, er med bøder for virksomheder, hvis alarmer går væk ved et uheld. Virksomhedsejere, der fejlagtigt rejser alarmen, skylder $ 100 pr. Hændelse uden nogen frist. Hvis de ønsker at undgå at betale bøden, skal de deltage i en obligatorisk retsmøde og fremlægge dokumenter fra deres sikkerhedsfirma for at bevise, at deres system er i orden.

For at mindske dine chancer for at græde ulv, skal du sørge for, at batterierne i dit system altid er opdaterede. Inden du indstiller din alarm og forlader hjemmet, skal du bekræfte, at alle døre og væbnede vinduer er helt lukkede og låst, så en skurkvind ikke slutter med politiet ved din dør. For flere måder at holde dit system i skak, følg vores vejledning nedenfor:

FAQ

Skal jeg registrere min alarm i Chicago?

Mens nogle byer kræver, at du registrerer din alarm med politimyndigheden, gør Chicago det nemt og kræver ikke registrering. Selvom du installerer en alarm i en virksomhed, behøver du stadig ikke en tilladelse.

Er et hjem sikkerhedssystem værd at koste?

Det er op til dig at træffe din egen beslutning, men vi mener, at det er umagen værd at investere i hjemme sikkerhed. Ifølge Consumer Reports vurderede næsten 80 procent af boligejere deres alarmsystemer til at beskytte deres hjem. Plus, en del af prisen, du betaler for sikkerhed, opvejes sædvanligvis af den rabat, du får på din husejers eller lejers forsikring, og en lille skatteafgang kan du være berettiget til.

Er cellulære systemer bedre end fastnet-systemer?

Vi vil skære til jagten. Ja.

Din mobilforbindelse er meget mere pålidelig end din fastnet. Det er ikke afhængigt af ledninger eller internettet, og det er utroligt usandsynligt, at en kriminel vil kunne forstyrre et opkald mellem din mobiltelefon og dit sikkerhedssystem callcenter. Derudover er du ikke begrænset til et bestemt sted. Så du kan få adgang til dit system fra hvor som helst, og du kan forlade dit hjem, hvis du er i fare, mens du stadig er på linie med sikkerhedsselskabet.

Din bedste mulighed er at have en fastnetforbindelse med en mobil backup, men hvis det ikke er muligt, skal du vælge din celle over din hjemme telefon.

Hvad hvis jeg er lejer eller bor i en lille lejlighed?

Hvis din udlejer ikke vil lade dig male i badeværelset eller bore i gipset, kan du måske ikke spørge om at installere en række sensorer, kameraer og kontrolpaneler i din lejlighed. Heldigvis fandt vi flere flere bærbare muligheder, som er mindre forstyrrende for dine vægge, og kan nemt bevæge sig med dig, hvis du ikke bor i dit "evigt hjem".

Bundlinjen

Tilmelding til et sikkerhedssystem er en fantastisk måde at beskytte dine ejendele på. Mere end at kende nogen, har din ryg i en nødsituation er en fantastisk måde at beskytte dit sind på.

Gå videre, spring ind med vores topvalg nedenfor:

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Skov Sikkerhed,Alert Protective Services, Inc.,Sikkerhed Læger

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar