Drama og elegance afspejles i et sort køkkenbord

Få andre ting end et sort køkkenbord kan tilføje drama og elegance til dette rum på en måde, der ikke er virkelig forbundet med en bestemt stil. Mange tidløse designs er baseret på farven sort, idet man ser hvor alsidige og nemme at parre med enhver anden farve. Men der er noget særligt om en sort bordplade, noget der taler for indretningens dristige og dristige natur uden at gå overbord, hvilket gør rummet til at se glamourøst uden virkelig at stå ud eller være overdådig på nogen måde. Selvfølgelig må vi også nævne, at sorte køkkenplader er ret praktiske, da de skjuler ridser og pletter virkelig godt.

En sort køkkenbord er vejen at gå, hvis du vil have indretningen til at se maskulin uden virkelig at miste sin elegance. Par den sorte tæller med kabinet i varme og neutrale toner som beige eller endda brun.

Køkkenøer med sorte tællere er mindre usædvanlige end noget andet sort element i et køkken. Det er fordi denne farve kan gøre endnu en stor ø se slank og stilfuld. Det kan gøre en stor og solid ø synes mindre omfangsrig, og det er absolut noget at værdsætte i en indretning.

Kombinationen mellem en sort tæller og en naturlig træbase er meget elegant og også tidløs. Farvenes kontrast og træets varme gør dette par meget populært og almindeligt anvendt i alle former for design.

Par en sort køkkenbord med en sort vask. Det er en måde at tilføje dybde på designet og holde tingene enkle og elegante. For et endnu mindre iøjnefaldende udseende kan vaskekranen også være sort.

Sorte tællere er velegnede til barer, selv om køkkener ikke er meget forskellige. En moderne indretning kan nemt rumme en sort tæller og endda en sort backplash. Faktisk kan de to matche for et sammenhængende og slankt udseende.

Der er mange stilfulde måder at parre sort og træ på. For eksempel kan en sort køkkenø have en bordforlængelse med en naturlig træfinish. De to ville kontrast, og dette ville tillade hver enkelt at skille sig ud som et selvstændigt møbel.

Den sort / hvide combo er også tidløs og meget udbredt. Det passer til køkkener af alle stilarter. I en traditionel indretning kan du f.eks. Have en sort marmorplade og et hvidt nedre kabinet med sort detaljer omkring dørene og skufferne.

Sort marmor tællere kan smukt tilpasse sig en række forskellige stilarter. De er meget udbredt til køkkenøer, og de er ofte parret med træbaser, der viser materialets naturlige korn.

Selvom sort er en farve, der undertiden er forbundet med negative elementer, bliver det i indretning det symbol på tidløs elegance. Du kan ikke rigtig gå galt med en sort bordplade, om du bruger det som en udvidelse til kabinettet, en separat ø eller et kontrastelement til det lyse kabinet.

Matte black er især mystisk og attraktiv, hvilket gør noget ser sofistikeret ud. Par en sådan tæller med rører af guld til et luksuriøst udseende.

Når du ikke ønsker at gøre dit køkken ser mørkt og dyster ud, er der små mængder, hvis du bruger sort, er det en god ide, især hvis værelset er lille. Så begrænse dig selv til en sort bordplade og lygte indretningen med hvid kabinet og andre funktioner.

MoreINSPIRATION
  • En farve passer mest: Sorte køkkenskabe
  • Hvordan sort marmor kan gøre dit hjem mere glamourøst
  • Sådan vælger du den rigtige bordplade til dit køkken

Når der ikke er noget andet at matche en sort bordplade med, kan den se lidt ud af sted. Så måske parring af dine køkkenskabe med sorte skuffer trækker og hardware kan være en måde at undgå.

Som vi nævnte før, er sort en meget alsidig farve, der fungerer godt med enhver anden tone. For eksempel par en sort marmor køkken top med en bourgogne backsplash eller et strejf af rødt. Dette ville bringe den sofistikerede skønhed af tælleren og den dristige charme af backsplash.

Selv om det er sandt, at sorte tællere kan skjule pletter og ridser godt, er det ikke sandt for dem alle. I nogle tilfælde er vedligeholdelse ikke ligefrem nemmere.

En god ting om sorte tællere er, at de passer godt sammen med de fleste el-kokplader. Parringen ser sømløs og naturlig ud, selv om kontrasten stadig eksisterer mellem materialerne, afslutter og endda nuancer af sort.

Når parret med andre sorte elementer eller med mørke grays, ser sort køkkenbordene sig særdeles smukke. Dette er et udseende, der passer til moderne og moderne køkkener. En anden interessant ting er, at en sort tæller virkelig bringer farven på ingredienserne og retterne der står på den.

Hvis du frygter, at en sort tæller ville gøre dit køkken til at se for mørkt, er der en nem måde at klare det på. Du kan installere LED-lys under vægskabet, og de vil virkelig lyse op i rummet.

En anden måde at oplyse et køkken med en sort tæller på er at vælge en lys farve til dit træskab. På denne måde kan du være sikker på en smuk balance, selvom du beslutter dig for også at have en sort backplash eller accentvæg.

Industrielle køkkener har ofte mørke farver i deres design. Sort bruges undertiden i kombination med polerede ståloverflader eller med spejlet finish som en måde at tilføje dybde og glamour til rummet.

Belysningen er altid vigtig i et køkken uanset farverne, der bruges i design og indretning, men mere, når sort er eller grå er hovedtonerne.Det er vigtigt at gøre rummet føles indbydende og behageligt.

Træets varme er altid en god måde at supplere noget sort med. Denne kombination er også meget behagelig for øjet. En god ting om dette køkken er serien af ​​tavleflader, der giver det et lekkert og sjovt udseende.

Der er mange forskellige materialer at vælge imellem, når man vælger en bordplade. Afhængig af den farve og stil du foretrækker for køkkenet, bliver mulighederne mere begrænsede. Hvis du kan lide sort, overvej marmor, granit eller flise.

Par sort med guld med det ultimative glamourøse udseende. Dette gælder alt fra møbler til belysning og endda køkkenbord. Så hvis du har en sort tæller, vælg dine spisevarer og køkkenudstyr med omhu.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar