Claire Legers lejlighed renovering

Når du flytter ind i en ny lejlighed, er det første, der fanger din opmærksomhed, vægternes farve. Det er ligegyldigt, hvis de bare blev malet, i tomheden på huset ser de i bedste fald ud til at blive kedelige. Hvis du ser et tomt interiør, kommer et stort antal ideer igennem dit hoved, men desværre vil ikke alt hvad du vil passe til det givne rum og ikke at nævne, at du ikke har mange fejlmarginer at narre rundt.

Så den første rationelle ting at gøre og præcis det samme, som Claire gjorde, er at samle alle ideerne, diskutere dem og det bedste projekt, der enstemmigt vil lide, vil blive implementeret. Så hvis før stedet lignede et billigt hotelværelse, med beige og flødevægge er det ikke lyst på den ene side og i soveværelset, hvad jeg synes er en kombination af brun, rød, lilla eller sådan noget.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed renovering med hvide vægge
  • Modern Apartment Renovation genopliver sin 1800-tallet karakter
  • Lilla og hvide soveværelse kombination ideer

Det er interessant og det kontrasterer smukt med de upåklagelige hvide døre og vindueskarme. Gulvet modtog også en smule voksning og buffering for at se pletfri og skinnende. Hvis du forestiller dig at mange penge blev brugt til at omdanne denne lejlighed med 1 soveværelse, har du forkert. Alt blev lavet af Claires kæreste med savnet træ fra omkringliggende værksteder og et par stykker fra IKEA. Nu afspejler denne lille lejlighed helt den nye ejers personlighed og ånd. Fra billederne på køleskabet til hylderne ser alt helt nyt ud. {Fundet på designsponge}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar