12 Bedste DIY Strømpebukser til dine Strømper

Alle ved, at strømperne skal hænge af skorstenen med omhu om natten før jul. Hvis du ikke har fornøjelsen af ​​en pejs i din stue, kan du helt sikkert blive kreativ med en bogreol eller en billedbog. Men hvor du endrer dine sokker, skal du bruge noget til at hænge dem på. Der er mange muligheder for butikken købt strømpebukser, men du behøver ikke at dyppe ind i din julefond for dem. Tag et kig på disse 12 DIY strømpebukser og prøv at lave noget selv, så du kan også hænge dine strømper med omhu.

Sort-hvide fotografier på låve træ giver en rustik julfavorit på dit kappe. Klipene giver dig mulighed for at ændre billederne, da dine børn bliver ældre. Eller du kan udskrive et ord eller bibelvers, hvis du har for mange familiemedlemmer. (via Shanty 2 Chic)

Denne enkle monogramstrømpe holder er perfekt til familien på to eller tre. Du kan lave en til dig, din betydelige anden og katten i halvdelen af ​​den tid, det ville tage at gå til butikken og købe dem. (via stofpapirlim)

Cabin Christmases er nogle af de bedste, med deres hyggelige ild og rigtige levende stedsegrønne træer, der gør huset lugt vidunderligt. Fortsæt med stilen ved at bruge gevirer som ukonventionelle strømpebukser. Du vil nyde det udseende, de giver til dit kappe. (via Wildly Simple)

Har du brug for en hurtig løsning til at hænge dine strømper? Brug to strømpebukser og en ledning til at holde en gardinstang på tværs af dit kappe. Sæt derefter strømperne på stangen og stå tilbage for at nyde dit hårde arbejde. (via Maison De Pax)

Jeg er altid delvis til nativity scener i julen, så disse strømpebukser måtte medtages. Spræng hyrderne og wisemenne og den nye lille familie over dine sokker for at minde dig om den virkelige betydning for sæsonen. (via U Opret)

MoreINSPIRATION
  • Tassel Strømpe En hurtig DIY Opdatering Til En Normal Strømper
  • 5 enkle DIY strømper ideer
  • 10 Preatty julestrømper til 2011

Hvis dit hjem er et smukt skandinavisk eksempel på jul, skal du inkludere disse træ træstrømpebukser på dit mantel eller bogreol. Dine linned strømper vil se smukke hænge under dem. (via Atkinson Drive)

Uanset om du læner dig mod rustik vintage eller shabby chic, vil disse strømpebukser kun øge effekten. Find de smukkeste knapper du kan og træk din bedste kalligrafi til etiketterne. (via Fynes Designs)

Har du en træ kasse sidder i dit håndværk værelse? Tid til at give det et formål. Skru nogle kroge på siden og fyld det derefter med alle pinecones og eviggrønne du kan finde. Det vil helt sikkert gøre hængende dine strømper en brise for hvert år efter. (via Home Depot)

Nogle familier har flere strømper end mantelrum. Hvis du er i den båd, skal du gøre dette enkle strømpe til at holde hele din families sokker. Du kan male den rød eller grøn eller guld eller endda forlade det almindeligt træ, uanset hvad der fungerer med resten af ​​juleindretningen. (via hertuger og hertuginder)

Mens vi bruger grene til at hænge næsten alt andet, hvorfor ikke bruge en til at hænge dine strømper? Det vil helt sikkert give dit kappe det mest unikke blik på blokken. (via Riva la Diva)

Når du er ude på julehandel, skal du gøre lidt sparsommelig for nogle gamle bøger. Så følg vejledningen for at gøre disse simpelthen vidunderlige strømpebukser. Du vil måske gerne lave matchende bogsæt for at gå ud hele året rundt. (via Knick of Time)

Så du bor i en lille lejlighed, og du har virkelig ikke et mantel eller en bogreol eller noget at hænge strømper fra. Tænk uden for mantlen og lav denne rør og kobberstand, som du kan sætte ved siden af ​​dit mini-træ. (via Poppytalk)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar