Få din veranda klar til sommer i 7 nemme trin

Overgangen mellem forår og sommer har været ret pludselig de seneste år. Så så snart som forårene er bosat, er der virkelig ikke meget tid til at spilde, fordi sommeren snart vil komme sammen. Det betyder, at du skal begynde at forberede din veranda og udendørs områder og få dem klar. Det lyder som et stort projekt, og det er det. Der er meget at gøre, og du skal være metodisk om det. Det er derfor, vi kom op med disse 7 trin for at hjælpe dig.

Beskær landskabet.

Beskæring af træerne og planterne er et vigtigt skridt. Ikke kun at det giver dem mulighed for at regenerere smukt og slippe af med alle de overskydende dele, men det kan også beskytte dine rækværk og dit hjem, og på denne måde vil mindre reparation blive brug for hvert år.

Fastgør gulvet om nødvendigt.

Efter landskabet er genoplivet og synspunkterne blev fantastiske igen, er det tid til at fokusere på din egen veranda. Før du begynder at tilføje møbler og dekorationer, skal du passe på nogle grundlæggende ting. En af disse ting omfatter at kontrollere gulvet for at se om der skal løses noget. Nogle gange bliver det beskadiget om vinteren, og du skal passe på problemet, før det bliver mere alvorligt.

Malte loftet.

Gulvet er ikke den eneste, der har brug for din opmærksomhed efter en lang vinter. Loftet kan også blive beskadiget. Så tag et kig på det og reparér eventuelle revner. Det ville også være en god ide at tilføje et nyt lag maling også. Blå kan være en god farve til loftet, da det symboliserer den klare himmel, som måske ikke altid er synlig.

Installer et par kroge.

MoreINSPIRATION
  • Sådan tager du fuld fordel af din veranda i sommer
  • Sådan lyser du din veranda med foråret farve
  • Kreative måder at bringe livet til din lille veranda

En veranda ville ikke føle sig rigtig, hvis der ikke var nogle smukke planter for at give det farve. Så køb nogle kroge og installer dem. Derefter vil du kunne tilføje alle de planter, du ønsker, og til at dekorere din veranda smukt og få det til at føle sig frisk og afslappende.

Et nyt lag maling til møblerne.

Nu hvor gulvet er fast og verandaen er preget, er det tid til at tilføje møblerne. Få det ud af garagen eller opbevaringsrummet og se på det. Hvis det ikke ser helt rigtigt ud, er det måske tid til et nyt lag maling. Dette vil gøre dine møbler ligne nye igen og vil give det et mere dynamisk udseende også.

Arranger møblerne.

Møblerne behøver ikke kun at se godt ud, så verandaen kan føle sig indbydende og smuk. Det skal også ordnes ordentligt. Det kan tage et par forsøg, før du er tilfreds med arrangementet, så vær ikke utålmodig. Sørg for at føle dig godt tilpas, når du lægger dig ned i stolen eller på sofaen og forsøger at forestille dig selv at være gæst også.

Lys op verandaen.

Verandaen vil ikke blive brugt kun om dagen, så det er vigtigt for dig også at tage sig af belysningen. Du kan bruge lamper eller enhver anden strategi, du ønsker. Det vigtige er, at lyset skal være lyst, men ikke forstyrrende, for at være behageligt for øjet og måske justerbart.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar