Indbydende lejlighed i Linnéstaden med en smuk balkon

Denne solrige lejlighed er beliggende i en bygning fra 1885. Den har en rig historie og er blevet fuldstændig renoveret to gange. Lejligheden selv gik gennem flere renoveringer, og det har i øjeblikket en enkel og meget indbydende indretning. Det har to rummelige værelser, et køkken og en stor balkon mod sydvest. Køkkenet er for nylig blevet renoveret, og det er fuldt udstyret med alt hvad du behøver.

Placeringen selv er meget smuk. Lejligheden byder på privatliv og de fleste af værelserne vender ud mod gården. Her på Third Avenue ligger det meste af bygningen tilbage til 1800'erne og begyndelsen af ​​1900'erne. Denne særlige bygning er meget velbevaret og er blevet omhyggeligt restaureret til sin oprindelige skønhed. Denne lejlighed er særligt smuk. Det har et lyst farveskema og en enkel og alligevel sofistikeret indretning.

MoreINSPIRATION
  • Lys og luftig studiolejlighed i Linnéstaden med balkon
  • Renoveret 3 + 1 lejlighed i Linnéstaden til salg
  • Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg

Gangen er kendetegnet ved mursten, der skaber en rustik stemning. Det indeholder store garderobeskabe og praktiske opbevaringsenheder. Køkkenet har også masser af opbevaringsskabe. Det har hvide fliser på gulvet og dæmpbare lamper, og det giver også adgang til balkonen. Det er et stort udendørs område med masser af friske planter og komfortable stole.

Lejligheden rummer desuden et stort opholdsstue med en meget lys og luftig indretning, trægulve og friskmalet vægge. Soveværelset er stort nok til at rumme en dobbeltseng, et stort skab og et arbejdsområde. Det har sydvendte vinduer ud mod gården. Lejligheden har også en kælder, perfekt til opbevaring, legepladser, et kontor, et spillerum eller et gæsteområde. {Fundet på alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar