Kitchoo - Genopfinde små køkkener siden 1995

Arbejde med små rum er aldrig let. Små køkkener er specielt vanskelige og vanskelige gennem den simple kendsgerning, at der er mange must-have elementer til at inkludere og meget lidt plads til dem. Rummet skal optimeres til perfektion, og det betyder normalt, at et brugerdefineret design er nødvendigt. Men takket være Kitchoo har vi nu alternativer. Vi opdagede dem på Eurocucina 2016, og vi er meget spændte i dag for at vise dig to af deres prisbelønnede samlinger.

Kitchoo K5.

Begge kollektioner er fokuseret på en ting: gør små og kompakte køkkener funktionelle og behagelige at bruge. Designene er indviklede, men de er præsenteret i meget enkle skaller med det formål at forenkle måden vi opfatter køkkenet og alt relateret til det. Fordelene er mange, og vi vil forsøge at påpege de vigtigste fakta. Den indlysende ting at begynde med er størrelsen. Kitchoo køkkenerne optimerer det anvendelige rum og minimerer fodaftryket og løser derfor et stort problem.

Både K5 og de nyeste K7 køkkener er fuldt monteret og klar til at blive installeret. Alt du skal gøre er at placere dem i dit hjem og sørg for, at vandhanen og apparaterne er korrekt installeret og tilsluttet en strømkilde. Som du kan se, kommer K5 køkkenet i form af et kompakt skab, som kan passe perfekt i et hjørne. Intet om det tyder på, at det kan erstatte et helt køkken. Men dette moderne kabinet skjuler en hemmelighed: Det bliver til et sofistikeret køkken med alt hvad du behøver og mere bygget lige ind i det.

K5 køkkenets design er genialt og perfekt tilpasset for at få mest muligt ud af et lille rum. Overvej denne kompakte løsning, hvis du bor i en lille lejlighed, eller hvis du vil spare plads i dit hjem uden at give op funktionalitet og komfort.

Kitchoo K7.

MoreINSPIRATION
  • Den praktiske og funktionelle Kitchoo badeværelse enhed
  • Fascinerende køkken i en skænk af Kitchoo
  • Miniki - en smart og fed løsning til små køkkener

K7 er K5's storebror. Det bruger faktisk samme mængde gulvplads som K5, men det er højere, og det giver mulighed for at tilbyde et par ekstra funktioner. Der er også en model, der har en sideenhed til endnu mere opbevaring. Du kan få dem en række forskellige overflader, herunder mat eller glanslak, træ, ægte træfiner og laminater, samtlige muligheder for K5. Også begge samlinger tilbyder meget med hensyn til tilpasning. Du kan vælge at inkludere (eller ej) en induktionskogeplade, et lille køleskab, en opvaskemaskine og en vaskemaskine. Du kan erstatte alle eller alle disse elementer med simpelt oplag.

Ekstra plads til rådighed i køkkenet K7 kan rumme en mikrobølgeovn og ekstra opbevaring. Rumoptimeringen er fantastisk i begge tilfælde, og det er også de materialer af høj kvalitet, der anvendes i disse køkkener. Bordpladerne er nok den mest interessante i denne forstand. De er lavet af den nyeste generation af akryl, og de er ridsefaste, bløde til berøring og oven på det gør de ikke fingeraftryk ødelægger deres kølige udseende.

En anden kølig detalje, der gør Kitchoo køkkenet skiller sig ud, er trækhætten, der giver et pænt og rodløst udseende ved at trække sig tilbage, når det ikke er nødvendigt. Og da vi taler om de små ting, der gør disse to samlinger ønskelige, skal du også vide, at der er indbyggede støddæmpere til alle skabsdøre og skuffer samt integrerede LED-lysdæmpere.

Kitchoo sætter nye standarder for små køkkener siden 1995. K5 og K7 er to ikoniske modeller, vindere eller flere internationale priser og en stor inspirationskilde til mange andre designs. De genopfinder den måde, vi opfatter rummet på, og de gør det uden at ofre komfort eller stil. Hvad mere kan du bede om?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar