Luksuriøs ejendom i Hampstead, Storbritannien

Dette er en meget luksuriøs og imponerende ejendom. Det er placeret i Heath Hall, 59 The Bishops Avenue NS, Hampstead, Det Forenede Kongerige, og det er for tiden på markedet for 160.000.000 $. Ejendommen er blevet omhyggeligt restaureret til sin tidligere herlighed, og det er i øjeblikket den mest luksuriøse udvikling i området.

Huset sidder på to hektar jord og har smukke private haver. Det dækker i alt 40.000 kvadratmeter jord. Det er et hus i klasse II, og det indeholder 17 soveværelser og en stor garage, der kan rumme 10 biler. Det har også både indendørs og udendørs swimmingpools og smukke haver samt et panikrum. Under restaureringen blev der anvendt 12 typer italiensk marmor samt syv typer træ til badeværelserne.

MoreINSPIRATION
  • Luksuriøs ejendom i Kensington Gardens Square
  • Moderne hjem med åben planløsning i Storbritannien
  • Luksuriøs ejendom gemt blandt fyrretræer i Utah

Ejendommen har et Snooker-værelse, et kontor, en bar, et bibliotek og en smuk egetrætrappe, der forbinder dem alle. Alt snedkerarbejde er blevet udarbejdet i Italien. De håndskårne marmorbassiner og bade er fra samme kategori. Panikrummet har eget toilet, håndvask, betjeningspanel og separate telefonledninger, der ikke kan skæres. Udendørsområdet har en have i Edwardian-stil. Huset blev oprindeligt bygget i 1910. Det er blevet fuldt restaureret. Det har en indendørs pool med jacuzzi, dampbad, sauna og hjemmebiograf blandt andre faciliteter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar