Moderne græske husdesign udforsker traditionelt og opdateret design

Øen Kea i Grækenland syntes det perfekte sted at slå sig ned og nyde den magiske briseorm blandt oliventræer. Dette moderne hus i Kea blev set af arkitekter Marina Stassinopoulos og Konstantios Daskalakis som en mulighed for at ansætte øens traditionelle byggepraksis i en moderne og yderst funktionel bolig. Ved at omarrangere områdets terrasser og samtidig opretholde lokal flora skabte arkitekterne et moderne græsk husdesign, der forbinder mængder af levende rum, samtidig med at de bliver uafhængige. Et skrånende sted og de smukt enkle terrasser tillod arkitekter at skabe forskellige gårde og åbne områder integreret i den volumetriske arkitektur og terrasseret landskab.

Med en tilpasset gulvplan var boligen forestillet funktionel, hyggelig og inspirerende: "Bygningen er placeret på en terrasse. Indgangen til huset findes i tomrummet mellem husets rum og terrassen bagved den. En langsgående bane parallelt med hældningens stigning forbinder de forskellige bygningsmængder og tre gårde, der hver har forskellige egenskaber: en overdækket gårdhave (i hjertet af bygningen), en skyggefuld ved egetræerne (tæt på stuen) og en udsat for solen (i slutningen af ​​korridoren). Vinkelret på længdebanen går man ind i bygningens hovedarealer (stuen og de to soveværelser), der åbner op mod havet. Cirkulationen og servicerummet (indgang, korridorer og badeværelser) er udtrykt som hulrum, der forbinder de forskellige volumener af de primære rum. ”

Dette moderne græske hus er defineret af enkelhed og viser en miljøvenlig karakter og viser sit flade tag som hovedfacade, da interiøret er tilgængeligt fra øverste etage. Alligevel kan den aldrig konkurrere med denne unikke uendelige pool på taget, der flyder over det uspolerede græske ølandskab. Billeder af Yiorgis Yerolymbos præsenterer det private stenhus på øen Kea i Grækenland som et fyrtårn af moderne linjer om natten, der fanger udsigten over de imponerende farvande ud over.

Det er let at forestille sig at bo i et moderne græsk hus som denne for alle, der nogensinde har besøgt Grækenland. Denne ø hjem er den perfekte hybrid mellem traditionelle og moderne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar