12 Awesome Wall Art ideer til at gøre dit hjem mere interessant

Forbedring af dit hjem er let med vægkunst ideer, der tilføjer personlighed og interesse for et rum. Den overordnede regel for at vælge kunst - og den eneste regel så vidt vi er bekymrede - er, at kunsten du vælger, er noget, der giver dig glæde eller taler til dig på en eller anden måde. Vælg et kunstværk, fordi det "passer til dine farver", og du har et dispensabelt tilbehør i stedet for et udtryk for din smag. Det er op til dig og dit budget, hvilken art og størrelse af kunstværker du vælger. Selvom ikke alle ting appellerer til enhver person, er kunstens skønhed, at det hænger i dit hjem, og du er den eneste, der skal lide det!

Her er et lille udvalg af stykker fra den nylige 2017 Art Basel og Art Miami til brændstof din fantasi til vægkunst ideer til dit hjem.

Hvis du leder efter vægkunst ideer, der låne drama og en wow faktor til et værelse, så tag et kig på store kunstværker. Mens de kræver et stort rum, der skal værdsættes ordentligt, hvis du har den rigtige væg, vil et massivt arbejde forankre rummet og fungere som et kontaktpunkt. Dette stykke af kunstner Summer Wheat hedder "Keeping Bees." Det imponerende arbejde er lavet i akrylmaling på aluminiumsnet. Selvom den samlede tone i stykket er neutral, domineret af sort og hvid, er det langt fra kedeligt.

Hvede kalder sit eget arbejde. "Sensuelt, forstyrrende, grimt, men smukt." Teksturerne i stykket kommer fra "impasto", som er en maleri, der gør malingen stående op fra lærredet. Hun siges at bruge sprøjter, mops og broer - alt hvad der gør det muligt for hende at opnå forskellige teksturer.

Store farverige kunstværker behøver ikke at blive malet. Denne af Nelson Leirner hedder "Homage to Fontana" og lavet af stof og lynlåse. Den brasilianske kunstner anses for kontroversiel, og hans værker betyder at sætte spørgsmålstegn ved adfærdsmæssige strategier på en eksperimenterende måde. Dette er et ret minimalistisk stykke, der ville være en god vægkoncept i et moderne eller moderne rum. Farverne er pulserende uden at være overvældende.

Fans af mere traditionelle - og mindre - kunstværker vil finde masser af wall art ideer af alle former for stilarter og genrer. Dette beskedne størrelse arbejde er af parisisk-født Bridget Tichenor. Hun var en mexicansk surrealistisk maler i magisk realisme, samt model for Coco Chanel i sit tidlige liv.

Kunstværk, der er mere eklektisk og moderne, som dette Untitled (æg 14) af David Adamo, er en offbeat wall art ide. Arket består af akryl og emalje på lærred og vil sandsynligvis appellere til dem med et moderne rum. Kunstneren er måske bedst kendt for sine minimalistiske træinstallationer, men hans værker omfatter også forskellige undersøgelser af mad, såsom æggene.

Mens masser af minimalistiske værker er store, som de ovenstående, behøver de ikke at være. Små wall art ideer kan være lige så dramatiske, eller fra en kollektors synspunkt vigtig. Dette lille stykke er af Lucio Fontana, en kendt argentinsk-italiensk kunstner, der blev betragtet som grundlæggeren af ​​rumligisme. En del af hans serie stykker oprettet i 1960'erne kaldesConcetto Spaziale,maling på lærred arbejder er dramatisk i en moderne, minimalisme slags måde.

Abstrakte værker med masser af tekstur er gode vægkunst ideer til moderne og moderne rum, der har brug for mere interesse. Selvom dette arbejde er neutralt på farve, skaber lag, maling og samling dybde og drama. Stykker som disse giver masser af foder for at overveje betydningen og fremme diskussionen med gæsterne.

MoreINSPIRATION
  • Interessante, men neutrale farvepaletter til hjemmet
  • Forstærk din boligindretning med kreative vægkunst ideer
  • Gulv og væg pejs ideer af Vauni

Quirky gengivelser af jordiske genstande er gode vægkunst ideer og fungerer som Peter Cain er meget passende til et maskulin rum. Cain - som døde ved en hjerneblødning - var kendt omhyggeligt at lave malerier og tegninger af surrealistiske og versioner af biler. Hans metode indeholdt collaging en atypisk version af bilen og derefter bruge det som er hjem for at male skabelsen.

Vi elsker denne vægkunstidé for den måde, den spiller ud af et velkendt mesterværk, og tilføjer elementer, der opdaterer og udvider betydningen i nutidens kultur. Oprettet af Brasiliens Rodrigo Bueno, er det klassiske maleri forvandlet med ekstra elementer fremstillet af andre materialer, herunder naturlige. Disse typer af kunstværker ansporer helt sikkert samtale - og nogle gange kontroverser.

Grafiske kunstværker er en fabelagtig måde at tilføje verve til dit rum. Denne type wall art ideer virker i alle slags rum og kan omfatte en stor farvepude eller ej. Nogle værker stole på kontrast, som denne af Francisco Sobrino.Relacion N.B. 4 er lavet af sort og hvid plexiglas. Den sene spanske kunstner skabte alle mulige geometriske og gitterbaserede værker, hvoraf mange indbyggede optiske illusioner, sådan som det gør.

Mange mennesker foretrækker realistisk kunst og malerier. Dette arbejde er af Wayne Thiebaud, som er bedst kendt for sine malerier af kager, tærter, bagværk og legetøj. Denne type wall art ide er en sjov og lunefuld tilføjelse til et rum. Thiebaud startede som tegneseriefilm for Disney, der senere flyttede til kunst. Hans værker er en lille smule popkunst, men omfatter generelt realistiske stillestående levetid af mad og andre ting.

I den anden ende af spektret er dette farverige og abstrakte arbejde af den sydafrikanske kunstner Zander Blom. Det er en vild kombination af farver, der er en bestemt dramatisk vægkoncept. Blom bruger en modernistisk abstraktion på en legende måde, og de modulære sektioner af maling og linjer skaber "forskellige formelle relationer", skriver Artsy. Enhedens arbejde er levende og eklektisk, med dets hvirvler, udsmykninger og tilsyneladende vandrende striber rundt om kanterne.

Gentagelse og den kreative brug af uventede materialer kommer ofte sammen på overraskende måder. Denne vægkoncept af den britiske billedhugger Alice Channer er "Linear Bivalves." Lavet af vakuummetalliserede og lakerede muslingeskaller på brugerdefinerede jigs, arbejdet er typisk for Channer, komponerer værker, der repræsenterer levende væsener og livløse objekter. Candyfarven og metalfinishen er uventede, når det kommer til toskaller, og kunstværket har en smule fantasifølelse.

Dette er blot nogle eksempler på de vægkunstidéer, vi så på de seneste internationale kunstudstillinger. Når du tænker på kunst, så prøv at tænke uden for boksen. Myriade typer kunstarter findes, og der vil være mange, der appellerer til dig og mange, der ikke gør det. Det vigtigste er at undersøge mulighederne og beslutte, hvilken slags du kan lide, og hvordan du kan bruge den til at style dit hjem for at udtrykke din personlighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar