Ombygget lille lejlighed i Madrid

Små steder kan også være smukke og behagelige. Faktisk kunne det være mere indbydende og varmt bare på grund af dets små dimensioner. Lad os tage et kig på dette smukke sted i Madrid. Designet blev oprettet af Paloma Martínez Gil, Argensolacuatro Architecture Study. Hvad du ser her er faktisk et redesign og omstrukturering af et allerede eksisterende hus.

Det oprindelige sted havde en lille stue, to soveværelser, et badeværelse og et køkken. Den ledige plads var begrænset, og der var ikke noget drastisk, som designerne kunne gøre. De ændrede foretagne vedrørte fordelingen af ​​værelserne og den indvendige indretning.

MoreINSPIRATION
  • Ombygget og udvidet Madrid lejlighed
  • Kunstnerisk indretningslejlighed i Madrid
  • Old Apartment Remodeled ved hjælp af en monokromatisk tilgang

De nye værelser var luftige og skabte indtryk af et større rum. Vinduerne blev erstattet af større, der helt ændrede perspektivet og slap mere naturligt lys. Gulvet blev opdelt i to områder, nat og dag, to næsten symmetriske rum. Stuen, spisestuen og køkkenet repræsenterer et område, mens de private værelser er på den anden side. De er to uafhængige rum, og for at skabe denne opdeling skal væggene fjernes og genplaceres.

Som du kan se, bare fordi et hus eller lejlighed har et bestemt design betyder det ikke, at du skal leve med det resten af ​​dit liv, selvom du ønsker, at det var anderledes. Du kan altid foretage ændringer i overensstemmelse med dine præferencer, og dette er langsigtet forandring, der vil bidrage til et behageligt familieliv. {Found on micasarevista}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar