Lille bydel Lejlighed med højt til loftet og eklektisk glæde

En lejlighed på kun 49 kvadratmeter virker ikke som en masse, især når du forestiller dig det som et permanent hjem. Den lille lejlighedstørrelse er imidlertid ikke et så stort problem, hvis stedet kun er et midlertidigt husly. Ejerne af denne lejlighed i Vilnius Gamle By i Litauen bor faktisk i en anden by og kun lejlighedsvis bruger tid her. Lejligheden er deres midlertidige bypause hjem

Bygningen, der holder lejligheden, er temmelig gammel, opført i 1904. Det var i første omgang en boligbygning, men den blev derefter et politiskommissariat. Et stykke tid efter blev det restaureret til dets oprindelige formål, som det fortsætter med at tjene i dag. Lejligheden er nyt interiør design afsluttet i 2016 af Interjero Architektura afspejler bygningens historie ved at byde på en eklektisk stil, der blander moderne, vintage og industrielt.

Et vigtigt kendetegn ved lejligheden er, at det har højt til loftet. Dette gjorde det muligt for designerne at anvende forskellige designstrategier med det formål at sætte fokus på lofterne og fremhæve dem på interessante måder. For eksempel byggede de en slags mezzanin niveau over køkkenet, som tilbyder ekstra lagerfaciliteter. I stuen dekorerede de en del af loftet med mønstret tapet, hvilket skabte symmetri mellem gulvet og loftet.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed med skjulte værelser og højt til loftet
  • Lejlighed i høj klasse i en historisk bygning
  • Stilfuldt dekoration med varme, rustikke, smukke trælofter

Andre interiørdesign strategier er beregnet til at gøre rummet føles ekstra hyggeligt og indbydende. For eksempel tilføjer beadboard-paneler i opholdsrummet farve og tekstur til indretningen, men også skjuler dørene til soveværelset og dets tilstødende badeværelse. Andre særegne detaljer omfatter messingkroner og matchende lysarmaturer, der anvendes i hele lejligheden, herunder badeværelset.

For soveværelset valgte designerne at male en af ​​væggene ved hjælp af en ombre-effekt. Det hvide og blå design efterligner den klare himmel, der kan ses gennem vinduet. Badeværelset, der støder op til soveværelset og er tilgængeligt via en af ​​de skjulte døre i stuen, har et sort-hvidt design med messingaccenter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar