Enkle strategier til forbedring af kig på dine Windows

Der er flere forskellige elementer, der har potentialet til at ændre udseendet af et værelse eller hjemmet generelt. Windows tilbyder for eksempel en række muligheder. Afhængigt af deres design og look samt de behandlinger, der supplerer dem, kan vinduerne vedtage en bred vifte af udseende.

Mal rammerne.

Mal vinduesrammerne for at skabe en kontrast med ydersiden af ​​huset eller med væggene. For ændringen har faktisk en indvirkning på den overordnede indretning, skal den nye farve være væsentligt anderledes end den gamle.

Tilføj vinduesboksplantere.

En anden strategi for at forbedre udseendet af vinduerne er at hænge planterne. De forbedrer facadeets overordnede udseende og har også en gavnlig indvirkning på det indvendige indretning.

DIY gardiner.

Tilføj gardiner for at ændre stemningen i et værelse. Du kan designe og gøre gardinerne selv fra skrotmaterialer eller simpelthen for at sikre, at de passer til det design, du forestillede dig perfekt. Vælg et mønster og en farve, der hjælper med at indstille det humør du foretrækker for rummet.

Udskæringsruller.

MoreINSPIRATION
  • 9 behandlinger til høj windows
  • 10 grunde til, at soveværelser med store vinduer er fantastiske
  • Sådan vælges gardiner til karrevinduer

Giv dine gamle rullegardiner en makeover og forbedre deres udseende og udseendet af rummet. Ideen er enkel. Skær et mønster ud. Det kan være et geometrisk design eller noget andet. Lyset vil skabe en interessant visuel effekt.

DIY skodder.

Tilføj skodder til dine køkkenvinduer eller til ethvert andet rum i huset for et rustikt udseende. Du kan gøre skodderne selv ud af genbrugsplade eller fra sengelamper, du kan finde hos lokale butikker. Mål to gange, skære en gang og afslut det med et par lag maling. {Fundet på vintagenewsjunkie}.

En trævalance.

Det er normalt køkkenvinduerne, der får denne type behandling. Valancer giver vinduerne et rustikt, traditionelt udseende, men de kan også tilpasses, så de passer til mere moderne design. En trævalse ville være meget alsidig. {Fundet på athomeonthebay}.

Ingen sy romersk nuancer.

Det bedste ved dette projekt er naturligvis, at der ikke er nogen syning involveret. Vinduesbehandlingerne ser også ud til at være smuk søde og stilfulde, i betragtning af hvor enkelt hele projektet var. Så prøv disse nej sy romersk nuancer til dit køkkenvindue for at ændre stemningen. {Found on inmyownstyle}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar