Bæredygtigt Hus ved Morris Partnerskab

Arkitektfirmaet Morris Partnership skaber smukke bygninger, der fokuserer deres design på en større skala af moral. Holdet forsøger at sikre, at miljøet er et element, der skal anerkendes og udtrykkes. Et sådant hus er baglandet Residence i landlige Australien.

Arkitekterne forsøgte at fange områdets miljøkvaliteter, såsom dyre udsigt over dæmningen, lille busk og græsarealer og intime udsigter over eukalyptus. Huset består af separate bygninger til at leve, arbejde og sove, ligesom de ønskede kunder. Bygningen er også miljøvenlig, det bruger ormbrugsbehandling, solvarme og varmt vand, krydsventilation og kælderpantry trækker afkølet luft gennem et underjordisk kammer.

MoreINSPIRATION
  • Eksotisk Richmond House i Melbourne, Australien ved Morris Partnership
  • Smukke Private Residence af Design Partnership
  • Morris Floor Storage fra Pottery Barn

Huset har forskellige zoner, adskilt af glaserede slots, links og åbne rum. Arkitekten brugte materialer, der virker både på indersiden og udvendig. Desuden kan du se en afbrydelse mellem dem, når du flytter til et andet område. Det har gulv til loft vinduer, der bader huset i naturligt lys og giver dig mulighed for at nyde en smuk udsigt. Indretningen er moderne, men minimalistisk, og accenten læner sig mod det ydre.

Hinterland House stil er ikke helt unik, men Morris Partnership lykkedes at skabe et højere standardhjem, der skubber definitionen af ​​grænser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar