Det nye design af McDonalds i Frankrig

Personligt er jeg ikke fan af McDonalds, men det betyder ikke, at jeg ikke kan sætte pris på et smukt interiør, når jeg ser det. Dette er McDonalds interiør fra Frankrig. Det var et projekt af Patric Norguet, og det ligger i Villefranche-de-Lauragais, Frankrig.

Når du tænker på McDonalds, kan du forestille dig et venligt sted hvor folk går for at spise, hvor interiøret er brugervenligt og hvor maden er, godt ... McDonalds. Patrick Norguet var ansvarlig for at designe McDonalds restaurant i Frankrig, og dette er det endelige resultat. Konceptet var baseret på ideen om at vende tilbage til oprindelsen. Restaurantens indre er lavet af birkiplywood blandt andre materialer.

MoreINSPIRATION
  • The Home Delicate Restaurant Indretning af Logica: architettura
  • Inspirerende bjerg tilbagetog i Frankrig
  • Rustikt men elegant hus i Biarritz, Frankrig designet af Isabel López-Quesada

Interiøret er et multifunktionelt rum, der tilbyder flere forskellige spisemuligheder. Det er en moderne tilgang og en ren og enkel indretning. Det meste af interiøret er hvidt, men det er blevet kombineret med sjove og venlige farver. Interiøret er lyst og rummeligt. Atmosfæren inde er typisk for en McDonalds restaurant. Designeren brugte sin "Still" metalstol til sæderne og en ny højstole version specielt designet til dette projekt. Den keramiske gulv blev også designet af Patrick Norguet og det skaber et særpræg udseende for restauranten. Dette sted har et moderne design og et simpelt men stilfuldt interiør.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar