Unikt Urban House Facade Design af 24H Architects

Naturfænomener har altid vist os deres magt og de fantastiske ting, de kan skabe. Erosionen af ​​sten produceret af regn og vind er et almindeligt fænomen, der kan bemærkes overalt. Resultatet af denne erosion er repræsenteret ved udseendet forskellige former for former og former for relief som synes at forbløffe os hele tiden. Kløfterne er blandt disse former, som giver os en fantastisk udsigt. Hvis du går til Amerika, er Grand Canyon et sted, som du ikke kan gå glip af.

24H Arkitekter blev inspireret af denne form for lettelse og designet nogle byhuse i Nieuw Leyden, i den nordlige del af Leyden, i Holland. Blandt disse huse er der to økologiske. Bygningen består af 18 huse, der er designet af forskellige arkitekter.

24H Arkitekter brugte den såkaldte "canyon" til deres design for at få det højeste niveau af naturligt lys inde i huset. Interiøret præsenterer nogle vægge i canyonen, der hjælper med at opdele huset i forskellige områder. Således er "canyonen" til stede overalt. Der er områder, hvor canyonen bliver gennemsigtig, så den kan filtrere dagslyset. Den ydre facade er et ekko af den indre canyon og ligner en ægte canyon eller en smuk og stor tegning lavet af nogen på facaden af ​​et hus.

MoreINSPIRATION
  • The Black House Facade i Zagreb, Kroatien
  • Unikt betonhusdesign af BAK Architects
  • Unikt ophold ved VMX Architects-Sodae House

Corten stål blev brugt til "canyon", mens for resten af ​​facaden blev det brugt certificeret træ. Den naturlige træfarve skaber et varmt interiør og et dejligt eksteriør også. {Fundet på samtidige}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar